detector.media
23.07.2021 19:03
«Я – все». Зорян Шкіряк заявив, що звільнився з посади радника міністра внутрішніх справ
«Я – все». Зорян Шкіряк заявив, що звільнився з посади радника міністра внутрішніх справ
Він не назвав конкретних причин, чому більше не працюватиме в міністерстві. Але це сталось на фоні відставки вже ексголови МВС Арсена Авакова.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про звільнення з посади. Про це він написав у своєму фейсбуці 23 липня.

Він не уточнив конкретних причин звільнення, але зазначив, що «пишається кожним днем, проведеним на посаді». Також Шкіряк не повідомив, чи планує продовжувати роботу в державних органах, написавши, що «зробить невеличку паузу».

Також він побажав новому міністру МВС Денису Монастирському «не поступатися принципами патріотизму».

«Щиро бажаю новому міністру МВС Денису Монастирському тримати заданий вектор і не поступатися принципами патріотизму, повної деполітизації правоохоронних органів та чіткого алгоритму дій в будь-яких надзвичайних ситуаціях, започаткованими і впровадженими нашою командою», – написав він.

Міністерство внутрішніх справ наразі не коментувало заяву Шкіряка. Зорян Шкіряк був радником міністра внутрішніх справ з 2014 року.

Нагадаємо, що 13 липня 2021 року очільник МВС Арсен Аваков повідомив, що подав заяву про відставку з посади міністра. Своє рішення Аваков не коментував.  

Заступник очільника МВС Антон Геращенко повідомив, що Арсена Авакова попросив подати у відставку з посади міністра внутрішніх справ особисто президент Володимир Зеленський.

15 липня Верховна Рада підтримала відставку Арсена Авакова, за це рішення проголосував 291 депутат.

Аваков очолював міністерство внутрішніх справ з 2014 року, зокрема, за каденції Петра Порошенка, і за часів Володимира Зеленського, якого було обрано президентом у 2019 році.

А у п'ятницю, 16 липня, Верховна Рада України проголосувала за призначення народного депутата фракції «Слуга народу» Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

Фото: фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY