detector.media
23.07.2021 16:20
«Мережа Ланет» домовилася з НСТУ про доступ до контенту «UA: Першого» на період Олімпіади в Токіо
«Мережа Ланет» домовилася з НСТУ про доступ до контенту «UA: Першого» на період Олімпіади в Токіо
«Ланет» може користуватися функцією «Архів» протягом тижня.

«Мережа Ланет» 22 липня домовилася з Національною суспільною телерадіокомпанією України (НСТУ) про доступ до контенту телеканалу «UA: Перший» на період ХХХІІ Літніх Олімпійських ігор у Токіо.

«"Мережа Ланет" отримала офіційний тимчасовий дозвіл від Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) на використання функції "Архів" на період проведення Олімпійських ігор. Дозвіл передбачає застосування функції з 23 липня по 8 серпня 2021 року для частини контенту каналу UA:Перший, а саме трансляцій ХХХІІ Літніх Олімпійських ігор, впродовж 7 днів», – йдеться в повідомленні.

Користувачі IPTV-пакетів від «Мережі Ланет» та OTT-пакетів у сервісі онлайн-телебачення «Ланет.TV» зможуть дивтися спортивні трансляції як у режимі реального часу, так і переглянути повтори  впродовж семи днів з першої трансляції.

Нагадаємо, в Україні офіційним транслятором Токіо-2020 є Суспільний мовник – телеканал UA:Перший та сайт Суспільне Спорт. Олімпійські ігри-2020 – найбільший турнір в історії спорту: 339 комплектів медалей, 37 видів спорту та 16 днів безперервних змагань. З 23 липня по 8 серпня суспільний телеканал «UA: Перший» транслюватиме наживо близько 220 годин змагань. На сайті «Суспільне Спорт» триватимуть три одночасні трансляції з акцентом на українських спортсменах. Раніше «ДМ Суспільного» повідомив як працюватимуть журналісти Суспільного мовника  на Олімпіаді-2020. Коментувати Олімпійські ігри на Суспільному будуть 20 коментаторів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY