detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
22.07.2021 13:34
Богдан Буткевич запустив нове шоу на каналі «Київ» та «Цензорі.нет»
Богдан Буткевич запустив нове шоу на каналі «Київ» та «Цензорі.нет»
Ведучий разом з Оленою Востровою також готують документальний психологічний фільм про стосунки.

Ведучий Богдан Буткевич 19 липня запустив новий політично-сатиричний проєкт «Легко шоу» на телеканалі «Київ» та ютуб-каналі видання «Цензор.нет». Про це «Детектору медіа» повідомили 22 липня на каналі «Київ».

Нове шоу Буткевич створює за підтримки Українського культурного фонду. Він виграв грант УКФ на пів року, проте вже зараз планує подаватися на різні програми, щоб продовжити випуск проєкту.

«Як ви розумієте, після примусового закриття "ЧБшоу" я руки не опустив і вирішив, що його треба перезапустити. І, за допомогою Український культурний фонд, якому гречно дякую, це вдалося! Тепер оновлений і покращений формат стендап-шоу знову до вашої уваги! Ми з Юрком Косминою знову на посту. І не просто покращений, а посилений. Адже в якості резидентів і сценаристів в програмі відтепер беруть участь Марина Данилюк-Ярмолаєва, Богдан Процишин та Микола Воськало. Плюс, кожного випуску – круті гості», – написав Богдан Буткевич у Facebook.

«Легко шоу» виходитиме щонеділі: на каналі «Київ» виходитиме коротша версію – близько 45 хвилин, на «Цензорі.нет» довша, її викладатимуть приблизно за півтори години до телеефіру.

Керівниця радіо «Київ 98 ФМ» Наталія Лященко привітала запуск нового шоу Буткевича, зазначивши, що зараз в українському телепросторі мало політично-сатиричних шоу.

Крім того, у вересні канал «Київ» покаже 4-серійний документальний психологічний фільм «Неідеальна пара», створений за підтримки Програми розвитку ООН. Ведучими проєкту стали Богдан Буткевич та Олена Вострова. У кожній з серій, хронометраж яких становить 10-15 хвилин, вони говоритимуть про стосунки з відомими українськими парами – Віталієм та Уляною Пчолкіними, Дмитром і Ольгою Шуровими, Тарасом Тополею та Alyosha, Віталієм Борисюком та Ольгою Сумською.

Нагадаємо, 28 грудня 2019 року директорка каналу «Еспресо» Катерина Єрмолович повідомила, що телеканал з 2020 року змінить концепцію і перейде на суто новинний формат. За її словами, через переформатування телеканал закрив проєкти Марії Бурмаки, Богдана Буткевича, Марини Данилюк-Ярмолаєвої, а хронометраж «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» – скоротили. Ведучі Богдан Буткевич і Марина Данилюк-Ярмолаєва, чиї проєкти – «ЧБшоу» та «Політичний МаринаД», відповідно – закрили на телеканалі «Еспресо», вели перемовини з різними каналами щодо перезапуску своїх програм. У березні 2020 року вони запустили новий проєкт «Без Цензури», який виходить на порталі «Цензор.нет».

У вересні 2020 року Богдана Буткевича усунули з ефіру психологічного токшоу «Гормон щастя» на «Українському радіо» через мову ворожнечі. Олена Вострова продовжила сама робити програму. У листопаді того ж року Богдан Буткевич припинив співпрацю з «Українським радіо». Проєкт «А серйозно?», який він вів разом із Наталею Соколенко, закінчився.

Фото: Богдан Буткевич / Facbeook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY