detector.media
22.07.2021 12:30
«Україна» знімає серіал «Дитячий охоронець»
«Україна» знімає серіал «Дитячий охоронець»
Виробництвом серіалу на замовлення каналу займається продакшн-компанія «Теле Про».

Телеканал «Україна» повідомив, що 19 липня розпочав зйомки 40-серійного детективу з елементами комедії «Дитячий охоронець».

«Відставний спецназівець Тарас не знайшов себе у цивільному житті і влаштовується в охоронне агентство. Колишній військовий впевнений, що легко впорається із обов'язками охоронця, але поки не дізнається, що охороняти йому доведеться дітей. За сюжетом пригодницького серіалу, заможні родини наймають дитячого охоронця, якщо відчувають, що їхній дитині загрожує небезпека, але яка, клієнт часто приховує. Часто за цим стоїть сімейна таємниця, яку доводиться розплутувати головному героєві, – йдеться в повідомленні. – У роботі відставному спецназівцю допомагає чарівна дівчина на ім'я Лада, без якої він у буквальному сенсі "нікуди"».

Виробництвом серіалу на замовлення «України» займається продакшн-компанія «Теле Про».  

У серіалі знялися актори: Євген Олійник (у ролі Тараса), Анна Гуляєва (у ролі Лади), Костянтин Корецький, Андрій Федінчик, Тетяна Печенкіна, Мішко Роланд, Дмитро Оскін, Михайло Матюхін.

Режисер-постановник: Сергій Санін. Авторка ідеї та креативна продюсерка: Юлія Охріменко. Керівниця проєкту: Оксана Струтинська. Продюсерки проєкту: Вікторія Корогод, Олена Канішевська.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY