detector.media
21.07.2021 15:37
«The Village Україна» запускає ютуб-шоу про психологію
«The Village Україна» запускає ютуб-шоу про психологію
Ведучими нового шоу стали Ілля Полудьонний і Марк Лівін.

Видання «The Village Україна» 21 липня повідомило про запуск на YouTube шоу про психологію з гумором та історіями – «Простими словами». Прем’єра першого епізоду відбудеться 29 липня о 19:00.

Ведучими нового шоу стали психотерапевт Ілля Полудьонний і письменник, редактор «The Village Україна» Марк Лівін.

«Простими словами» – це третій сезон однойменного подкасту, але в формі відео.

«Проєкт "Простими словами" на "The Village Україна" базується на ідеї кожного разу давати нашим читачам усе більше та дозволяти їм заглиблюватися. Два роки тому регулярний текстовий формат на сайті перетворився на подкаст про емоційний інтелект і наведення ладу у стосунках із собою. Аби дати більше теплій спільноті, яка утворилася навколо подкасту та зробити його доступнішим для людей, які не звикли до подкаст-формату, ми виходимо на YouTube. Окрім нової порції життєво необхідних знань про себе, третій сезон подкасту дає ще й можливість спостерігати за живим і відкритим тандемом його ведучих», – розповів головний редактор «The Village Україна» Андрій Баштовий.

Візуальну частину шоу створює Hronica studio.

«Простими словами» – це проєкт «The Village Україна» про ментальне здоров’я. У шоу вже вийшло два сезони, що налічують 40 епізодів. Перший сезон присвячений емоційному інтелекту, другий – захисним механізмам психіки. Також за мотивами першого сезону вийшла книга «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях».

Нагадаємо, у квітні 2021 року видання «The Village Україна» запустило «Здоровий подкаст» про доказову медицину. Ведучими стали сімейна лікарка Віолетта Лійка та автор медичного блогу, лікар Андрій Сем’янків (Med Goblin).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY