detector.media
20.07.2021 16:00
«Україна» знімає тревел-мейковер шоу «Я везу тобі красу»
«Україна» знімає тревел-мейковер шоу «Я везу тобі красу»
«Я везу тобі красу» вийде в новому осінньому сезоні.

Телеканал «Україна» 20 липня повідомив, що спільно з продакшном «Теле Про» знімає тревел-мейковер шоу «Я везу тобі красу».

Учасницями шоу стануть 24 українки. 

«У програмі на каналі "Україна" кожна учасниця почує відверту чоловічу думку про те, якою її бачать і сприймають оточуючі. Героїням тревел-мейковер шоу "Я везу тобі красу" доведеться піти на експеримент, який дасть колосальний досвід і пояснить, які дії у стосунках з чоловіками були помилковими, як поступати, щоб досягти бажаної мети. Такий досвід допоможе кардинально змінити не тільки зовнішність учасниць програми, але також і погляди на багато речей. І в новому житті кожна з них прийме себе оновлену: готову любити та закохувати, – йдеться в описі. – За героїнею спостерігатимуть троє чоловіків, типаж яких збігається з її очікуваннями. Кожна з учасниць шоу "Я везу тобі красу" тричі почує їхню думку: до перевтілення, після примірки нового гардероба та під час фіналу, коли вперше побачить себе в новому образі»

Ім'я ведучого програми «Україна» поки не розголошує. «Я везу тобі красу» вийде в новому осінньому сезоні. 

Нагадаємо, 3 квітня 2018 року в ефірі телеканалу «Україна» відбулася прем’єра першого на українському телебаченні парного мейковер-шоу «Місія:краса». Ведучими проєкту стали Анастасія Касілова та Ільяс Сахтар. У вересні 2019 року замість Касілової ведучою стала Ірина Фролова. Другий сезон проєкту вийшов 15 березня 2021 року.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY