detector.media
16.07.2021 20:44
На журналіста російського видання «Проект» склали протокол за знімання з дрону. Напередодні його внесли в список «іноагентів»
На журналіста  російського видання «Проект» склали протокол за знімання з дрону. Напередодні його внесли в список «іноагентів»
Також видання «Проект» повідомило про ліквідацію американської юрособи після визнання компанії «небажаною організацією».

На Алтаї російського журналіста Петра Маняхіна відпустили з прокуратури Онгудайского району. Про це він сам повідомив російському виданню «Медиазона».

На журналіста склали протокол за частиною 5 статті 11.5 КоАП (управління повітряним судном без реєстрації) через знімання c дрона. Затримали його сьогодні ж зранку

«Промаринуватися в відділі 7 годин, не давали вставати зі стільця, відчув себе в п'єсі "Людина з Подольська"», – сказав Маняхін.

Також російське видання «Проект», журналістом якого також є і Маняхін, сьогодні повідомило про ліквідацію американської юрособи після визнання компанії «небажаною організацією».

Зареєстрована в США Project Media, Inc. буде ліквідована і перестане співпрацювати з російськими журналістами, йдеться в заяві редакції.

«Однак ми як журналісти продовжуємо вірити в те, що наша робота важлива і потрібна нашій батьківщині. Про те, в якій формі наш журналістський колектив продовжить свою роботу, ми повідомимо окремо. Поки можемо сказати головне: розслідувань менше не стане. І ще раз дякуємо всім за підтримку. Журналістика – не злочин!» – сказано в повідомленні.

Крім того, «Проект» призупинив можливість донатити виданню.

Нагадаємо, що американську організацію Project Media, Inc, створену головним редактором видання «Проект», генпрокуратура Росії визнала «небажаною». Також Мін'юст внесло п'ятьох журналістів видання в реєстр ЗМІ-«іноагентів».

Фото: Петро Маняхін / з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY