detector.media
14.07.2021 15:38
МКІП запрошує експертів долучитися до групи з доступу до офіційних документів
МКІП запрошує експертів долучитися до групи з доступу до офіційних документів
МКІП нагадав, що в Україні набрала чинності Конвенція Ради Європи про доступ до офіційних документів і зараз формуються органи передбачені Конвенцією.

Міністерство культури та інформаційної політики запрошує експертів долучитися до групи з доступу до офіційних документів.

Мінкульт нагадав, що 1 грудня 2020 року для України набрала чинності Конвенція Ради Європи про доступ до офіційних документів.

«З метою реалізації статті 11 Конвенції оголошується добір кандидатів, що висуваються до Групи спеціалістів з доступу до офіційних документів. Добір полягає у відборі осіб, які відповідають кваліфікаційним та іншим вимогам до кандидатів у члени Групи спеціалістів з доступу до офіційних документів. Такі вимоги передбачені Конвенцією, Резолюцією CM/Res(2021)2 Комітету Міністрів Ради Європи щодо процедури відбору членів Групи спеціалістів з доступу до офіційних документів та Порядком проведення добору кандидатів для висунення на обрання членом Групи спеціалістів з доступу до офіційних документів, затвердженого наказом Міністерства культури та інформаційної політики України від 27 травня 2021 р. № 371, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 24 червня 2021 р. за № 834/36456», – повідомляє Мінкульт.

Кандидатом у члени групи спеціалістів з доступу до офіційних документів може бути громадянин України, який:

Не може бути кандидатом для висунення на обрання членом Групи спеціалістів з доступу до офіційних документів особа, яка обіймає посаду в органі державної влади, що передбачає прийняття рішень, пов’язаних із формуванням та/або реалізацією політики у сфері доступу до публічної інформації і може мати потенційний конфлікт інтересів при виконанні обов’язків члена Групи спеціалістів з доступу до офіційних документів.

Для участі у доборі подаються такі документи:

Згода на обробку персональних даних заповнюється та подається за формою, що додається.

Особи, які мають намір взяти участь у доборі, також можуть подати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, наукові публікації, рекомендації тощо).

За достовірність відомостей, що містяться у поданих документах, відповідає кандидат.

Документи надсилаються у паперовій формі на адресу Міністерства культури та інформаційної політики України (вул. Івана Франка, 19, м. Київ, 01601) або подаються власноруч за адресою м. Київ, вул. Івана Франка, 19, каб. 008 з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 12:00 та 13:00 до 16:00 до 21 липня 2021 р.

Контактний телефон секретаря Комісії, Міщенкова Євгена Сергійовича – 099 253 37 20

Скріншот відео: МКІП/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY