detector.media
13.07.2021 08:42
Apple підписала контракт з Олександром Роднянським
Apple підписала контракт з Олександром Роднянським
Роднянський створив АR Content три роки тому для фінансування розвитку ігрових фільмів та телебачення.

Компанія Apple уклала угоду, яка передбачає право першого вибору, з продакшн-студією AR Content Олександра Роднянського, колишнього власника каналу «1+1», продюсера російських фільмів «Левіафан» і «Нелюбов». Про це 12 липня повідомило Variety. 

AR Content відтепер повинна спершу пропонувати всі свої проєкти відеосервісу Apple TV+.

«Угода полягає у створенні російськомовних та іномовних шоу для Apple TV+, що відбуваються як в Росії, так і за її межами, і творчо керуються як російськими, так і міжнародними письменниками та режисерами», – йдеться в повідомленні.

АR Content розташована в Лос-Анджелесі (США). Роднянський створив компанію три роки тому для фінансування розвитку ігрових фільмів та телебачення.

Нагадаємо, Олександр Роднянський-старший український та російський медіаменедер, режисер, кінопродюсер. Є співзасновником та колишнім власником каналу «1+1», співвласником української мережі кінотеатрів «Сінема Сіті». Продюсер російських серіалів «Татусеві доньки», «Ранетки», фільмів «Місто гріхів 2» Роберта Родрігеса, «Левіафан» Андрія Звягінцева, «Дилда» Кантеміра Балагова тощо.

Фото: Variety

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY