detector.media
12.07.2021 13:20
«1+1» разом з Megogo знімає комедійний детектив
«1+1» разом з Megogo знімає комедійний детектив
Допрем’єрний показ серіалу «Джек і Лондон» відбудеться на Megogo, на VOD-платформі «1+1 Video» та на «Київстар ТБ».

Телеканал «1+1» 12 липня повідомив, що в партнерстві з медіасервісом Megogo розпочав зйомки комедійного детективу «Джек і Лондон».

«Це – комедійний детектив, у якому покажуть історію молодого успішного столичного юриста Влада. Він намагається позбутися "мани", адже вважає, що розмовляє з Джеком – собакою свого брата Леоніда. За сюжетом серіалу, Владу доведеться відмовитись від перспективної кар’єри у Лондонському суді.  Натомість він буде змушений врятувати рідне містечко Зоря від екологічної катастрофи та з’ясувати, хто підставив та запроторив до в’язниці його рідного брата-поліцейського Леоніда. І єдиним союзником і помічником Влада буде пес Джек, з яким, як виявляється, навіть таки є про що поговорити», – йдеться в описі.

Кастинг собак на головну роль тривав понад рік, її отримав бульмастиф Морган. Серіал «Джек і Лондон» стане його дебютом у кіно. У серіалі зіграють актори: Дар’я Петрожицька, Остап Ступка, Георгій Поволоцький, Дмитро Белякін, Микола Боклан, Сергій Калантай, Анастасія Цимбалару, В’ячеслав Гіндін та ініші.

Над виробництвом серіалу працює команда Sfera Film на замовлення «1+1». Продюсери від «1+1» – Максим Кривицький, Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Продюсерка від Megogo – Анна Артеменко. Продюсер від Sfera Film – Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. Режисер-постановник – Олександр Ітигілов. Автор сценарію – Марк Лимаренко.

Допрем’єрний показ серіалу «Джек і Лондон» відбудеться на Megogo, на VOD-платформі «1+1 Video» та на «Київстар ТБ». Наступного дня «1+1» покаже телепрем’єру проєкту.

Нагадаємо, у березні 2021 року телеканал «1+1» повідомив, що разом з Megogo зніме комедійний серіал «Джек і Лондон».

Фото: 1+1

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY