detector.media
06.07.2021 09:10
Cпівак Melovin звинуватив М1 у цензурі після того, як канал не показав його камінг-аут
Cпівак Melovin звинуватив М1 у цензурі після того, як канал не показав його камінг-аут
Замість камінг-ауту співака М1 показав інтерв'ю з Михайлом Поплавським.

Український співак Костянтин Бочаров, відомий під псевдонімом Melovin, 5 липня зі сцени фестивалю Atlas Weekend зробив камінг-аут, повідомивши про свою бісексуальність. Однак цей фрагмент не показали в ефірі телеканалу М1, який вів трансляцію фестивалю.

Костянтин Бочаров звинуватив телеканал у цензурі. «Мій офіційний камінг-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу…», – сказав він.

Після виступу Melovin поцілував дівчину та хлопця, з якими виступав. Пізніше він розгорнув прапор ЛГБТ. Замість цього М1 показав інтерв'ю з Михайлом Поплавським.

На ютуб-каналі «M1 Music» виклали виступ Melovin, однак без фрагмента з поцілунками.

Телеканал М1 пояснив «Детектору медіа», що не показав камінг-аут українського Melovin, бо не знав про плани артиста, коли затверджував сценічний план концерту й телеефіру.   

Костянтин Бочаров, відомий як Melovin, переміг у шостому сезоні проєкту «Х-фактор» на СТБ, пізніше він переміг під час фіналу національного відбору на 63-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018». Він поїхав до Португалії, яка приймала конкурс того року, з піснею Under The Ladder («Під сходами»). Melovin посів 17 місце, а перемогу тоді здобула представниця Ізраїлю Netta.

Фото: Atlas Weekend

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY