detector.media
01.07.2021 09:36
Kyiv.Live почав мовити під новою назвою
Kyiv.Live почав мовити під новою назвою
Лого та назва телеканалу Odesa.Live залишилися незмінними.

Телеканал Kyiv.Live з 1 липня почав виходити в ефір із логотипом Live.

«Увесь світ йде до спрощення візуальних проявів брендів. Спрощений логотип легше сприймається у перенасиченому візуальною інформацією світі, він краще розпізнається. Крім того, завдяки прямим ефірам та відео на YouTube, а також – присутності у кабелі, нашою аудиторією є глядачі й з інших міст країни. Тож ми хочемо стати ближчими і до них. Такого спрощення вимагають і внутрішні процеси: медіахолдинг Live.Network розвивається, а Live – це телеканал та команда, які будуть асоціюватися з усіма платформами холдингу, як об'єднуюча, структуруюча та розвиваюча сила», – розповіли керуючі партнери медіахолдингу з Інститут когнітивного моделювання Дмитро Царенко, Віктор Березенко та Світлана Павелецька.

Вони уточнили, що канал не змінюватиме спрямованість програм, структуру мовлення тощо.

Крім того, лого та назва телеканалу Odesa.Live залишилися незмінними.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»). Телеканал Odesa.Live розпочав мовлення 2 вересня 2020 року в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»).

10 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк») та одеського ефірного цифрового телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»), дозволивши їм переформатуватися на інформаційні міські телеканали Kyiv Live та Odesa Live, відповідно.

Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планували запуск іще низки міських каналів у великих містах.

Генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live на старті був Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Разом з ним у команді Kyiv.Live та Odesa.Live працювала колишня генеральна директорка Прямого каналу і директорка каналу ZIK Євгенія Захарова.

На початку листопада Олексій Семенов і Євгенія Захарова залишили телеканали. Замість них управлінням Kyiv.Live та Odesa.Live зараз займається Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. ІКМ 5 листопада повідомив, що працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля диджитал-продуктів телеканалів.

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року генеральною директоркою (СЕО) Інституту когнітивного моделювання стала Світлана Павелецька. У листопаді вона стала партнеркою засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка в межах співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live. 

29 грудня 2020 року народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя», керівник київського осередку цієї партії, київський забудовник Вадим Столар повідомив про створення нового медіахолдингу Live Network. До нього увійшли канали Kyiv.Live та Odesa.Live. А також новий місцевий телеканал Kharkiv.Live, який мав розпочати мовлення навесні 2021 року. Однак лише в червні 2021 року Live.Network оголосив про підготовку до запуску Kharkiv.Live. 

10 червня 2021 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію трьом компаніям, які мовлять під логотипом Kyiv.Live. Телеканали, які мовлять під цим логотипом, змінили назву на Live. При цьому Odesa.Live залишається з територіальним означенням.

 Фото: Live 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY