detector.media
25.06.2021 16:42
«Дизель Студіо» знімає четвертий сезон серіалу «Папаньки»
«Дизель Студіо» знімає четвертий сезон серіалу «Папаньки»
Прем'єра нового сезону запланована на 2022 рік.

«Дизель Студіо» 23 червня розпочала зйомки четвертого сезону серіалу «Папаньки» на замовлення телеканалу СТБ.

Прем'єра нового сезону серіалу запланована на 2022 рік.

 «У 4 сезоні "Папаньок" персонаж Єгора Крутоголова продовжує підкорювати простори бізнесу, тільки тепер готельного. У новому сезоні продовжиться лінія сусідства Єгора і Бориса Івановича. Але тепер уже не вдома, а в готелі, де Борис Іванович теж працюватиме. Крім робочих справ, у Єгора буде чимало домашніх турбот, адже тепер він уже двічі папанька, – йдеться в описі. – З недитячими проблемами своїх дітей зіткнеться і Женя Малишев ― персонаж Євгена Сморигіна. Його дочці ― Віці ― виповниться 18 років, і їй уже нічого не можна заборонити. І син Максим тепер майже підліток. Творці серіалу інтригують, що в 4 сезоні Віка по-справжньому піде з дому і житиме у свого хлопця».

Головних героїв грають Євген Сморигін, Єгор Крутоголов, Євген Гашенко та Андрій Федінчик, Лілія Ребрик, Ольга Арутюнян, Ольга Атанасовою і Наталка Денисенко.

Творці серіалу кажуть, що до головних героїв доєднається й героїня Вікторії Булітко – Ольга Миколаївна, яка раніше була «прохідним персонажем». У новому сезоні також з'явиться новий головний персонаж-антагоніст ― співвласник готелю Стас.

Над четвертим сезоном працює та сама знімальна група: оператор-постановник ― Костянтин Чумаков, художниця-постановниця ― Олександра Кодій, керівниця департаменту гриму ― Ірина Бєліна, керівниця департаменту костюмів ― Тамара Демченко. І незмінна керівниця проєкту ― Наталія Каптан. До команди також приєднався новий режисер-постановник ― Валерій Шалига.

Нагадаємо, зйомки першого сезону серіалу «Папаньки» тривали влітку-восени 2017 року. Прем'єра відбулася на каналі ICTV 24 вересня 2018 року. У липні 2019 року «Дизель Студіо» почав знімати другий сезон серіалу «Папаньки» для каналу ICTV. Згодом стало відомо, що серіал транслюватиме канал СТБ.

За словами шеф-редактора «Дизель Студіо» та автора ідеї серіалу Олексія Бланаря, ідея переходу серіалу «Папаньки» на СТБ з'явилася давно, а сам перехід став можливим після укладення угоди про створення продюсерського центру «СуперДізель». 

21 грудня 2019 року стало відомо, що медіагрупа StarLightMedia і продакшн «Дизель студіо» створили продюсерський центр «Супер Дизель». Продюсерський центр вироблятиме розважальний контент для всіх каналів групи. Зйомки серіалу «Папаньки-3» розпочались влітку 2020 року, а прем'єра відбулася 12 квітня 2021 року

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY