detector.media
25.06.2021 15:28
«Україна» знімає третій сезон серіалу «Виклик»
«Україна» знімає третій сезон серіалу «Виклик»
Над серіалом працює «Україна» разом із компаніями Ivory films і «Теле Про» за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Телеканал «Україна» 24 червня повідомив, що розпочав зйомки третього сезону драми про життя рятувальників «Виклик».

«Новий сезон серіалу "Виклик" розповість особисті історії рятувальників. Глядач побачить, чим і як живуть люди, які щодня ризикують своїм життям, як приймають це їхні близькі та рідні, про що думають та мріють рятувальники поза робочими буднями», – йдеться в описі.

Над серіалом працює «Україна» разом із компаніями Ivory films і «Теле Про» за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Зйомки стартували днями в Києві.

«Те, що ми зосередились на особистих історіях рятувальників, не означає, що в серіях стане менше екшену. Ми писали нові історії, базуючись на реальних подіях, які запам'ятались українцям. Наприклад, день приїзду наших туристів із Уханя у Нові Санжари. Ви думаєте, шини палили тільки там? Справжній протест на дорозі влаштували жителі одного з курортних містечок, які помилково вважали, що «заразних із Китаю» везуть саме до них», – сказала керівниця проєкту «Виклик 3» Світлана Усенко.

Головні ролі у фільмі зіграють Ірина Малигіна, Геннадій Попенко, Кирило Прокопчук, Володимир Гончаров, Олексій Хільский, Дмитро Бурма, Володимир Осадчий, Євгенія Нечипоренко, Микола Грушковський та інші. А також реальні працівники ДСНС. Ведуча скріптед-реаліті – Світлана Усенко.

Режисерами-постановниками картини стали Олександра Гончарова і Віталій Кукса. Оператори-постановники – Дмитро Литвиненко і Сергій Стеценко. Продюсери – Олена Канішевська, Ірина Жигалюк, Світлана Усенко, Олег Рогожа, Ольга Труфанова, Сергій Прохоров, Захарій Гринишин.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Виклик» вийшов в ефір у листопаді 2020 року. Другий – у квітні 2021 року

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY