detector.media
24.06.2021 20:55
LB.ua запускає програму фандрайзингу та відмовляється від платного контенту
LB.ua запускає програму фандрайзингу та відмовляється від платного контенту
На думку редакції, найбільш прийнятна модель розвитку ЗМІ – це користуватись фінансовою підтримкою читачів.

З 24 червня 2021 року LB.ua запускає програму фандрайзингу, відмовляючись від платного контенту. Про це вони повідомили на своєму сайті. Також про це написала редакторка видання Соня Кошкіна на своїй сторінці у Facebook.

LB.ua відмовляється від закритих підписок й платного контенту, оскільки вважають такі обмеження неправильним в умовах інформаційної війни, браку якісних новин з перевірених джерел, в часи пандемії та економічної нестабільності. Водночас редакція просить читачів підтримати їхню роботу за бажання та можливості. 

«Вже понад 12 років LB.ua – це дорослий погляд на світ, і відповідальність перед читачами – наш пріоритет. Сьогодні ми звертаємося до вас з запрошенням стати частиною спільного майбутнього та приєднатися до друзів LB.ua – тих, кому не байдуже, чим і як наповнюється український інформаційний простір. Тих, хто – як і ми – має дорослий погляд на світ», - йдеться у відкритому листі шеф-редакторки LB.ua.

В обмін на донати редакція обіцяє оперативні, збалансовані, актуальні та ексклюзивні матеріали, сталий розвиток видання приємні бонуси та символічні подарунки від редакції, а також участь у планівках та редакційних вечірках. 

Підтримати LB.ua можна за посиланням.

Нагадаємо, що редакція «Бабель» повідомила, що «першою серед українських видань» почала приймати донати у криптовалюті.

Фото: Соня Кошкіна і Олег Базар / фото з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY