detector.media
23.06.2021 13:32
«Ґрати» запускають подкаст «Колючі ріжучі»
«Ґрати» запускають подкаст «Колючі ріжучі»
З часом видання планує запустити розмовний подкаст з експертами з судових тем.

Видання «Ґрати» 22 червня повідомило про запуск серії подкастів «Колючі ріжучі».

«Ми починаємо з true crime історій – у кожної з них свій автор, по суті, це аудіовистави, розказані нашими журналістами, – розповіли у виданні. – Але крім цього у нас великі і амбітні плани. Ми хочемо запустити з часом розмовний подкаст наших журналістів з експертами з найактуальніших судовим темам, хочемо робити подкаст-розсилку і багато іншого. Як завжди – суди пояснюють дійсність найкраще. Ми впевнені, що коли ви почуєте наші історії, ви погодитеся з цим».

Редакторкою подкастів стала Анна Кравець. Слухати подкасти «Ґратів» можна на сайті graty.me і на подкаст-платформах.

Перший епізод вийде 23 червня, у ньому Вікторія Матола розповіла про довічно засудженого за потрійне вбивство своїх рідних в Закарпатті, який через півжиття в ув'язненні намагається довести свою невинність.

Нагадаємо, проєкт «Ґрати» розпочав роботу у вересні 2019 року в соціальних мережах «Телеграм», «Фейсбук», «Твіттер». У листопаді видання запустило сайт з розділами «Новини», «Статті», «Онлайн», «Монологи», «Процеси», «Ігри» тощо. «Ґрати» пишуть про переслідування журналістів; реформування судової системи і правоохоронних органів; про суди по сепаратизму, держзраді і тероризму на Донбасі; про екстрадиційні суди та інше.

Фото: Ґрати

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY