detector.media
23.06.2021 08:57
Новий канал запускає нове реаліті
Новий канал запускає нове реаліті
Переможець шоу отримає мільйон гривень.

Новий канал 22 червня повідомив, що скоро розпочне зйомки нового реаліті, у якому самотні хлопці та дівчата, розділившись на пари, боротимуться за перемогу.

Переможець шоу отримає мільйон гривень.

Телеканал уже відкрив кастинг для нового проєкту. На Новому каналі розповіли, що шукають: «Дівчат, які розбираються в трендах, знають все про модні бренди та події, легко орієнтуються в соцмережах та почуваються надзвичайно впевненими та самодостатніми. Тільки чоловіки чомусь проходять повз, а ті, які запрошують на побачення, здаються негідними уваги.  Хлопців, з головою занурених у свою роботу, які постійно передивляються різноманітні лекції на YouTube та прокачують скіли до рівня PRO, а їхні кращі друзі – книжки та комп’ютерні ігри. Однак дівчата чомусь вважають їх занадто спокійними, нудними та після першого ж побачення перестають брати слухавку».

Нагадаємо, 19 травня 2021 року Новий канал повідомив про старт зйомок третього сезону реаліті «Екси». Реаліті «Екси» – про колишніх закоханих, які на проєкті намагаються відродити стосунки. Шоу стартувало на Новому каналі у жовтні 2018 року. У 2019 році вийшов другий сезон

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY