detector.media
22.06.2021 08:30
Чорновол залишила студію каналу «Наш» після перепалки з Мураєвим (ВІДЕО)
Чорновол залишила студію каналу «Наш» після перепалки з Мураєвим (ВІДЕО)
Їй не сподобалося, що в ефірі обговорювалися «путінські, російські "скрепи"».

Колишня журналістка та народна депутатка Тетяна Чорновол 21 червня пішла з ефіру ток-шоу «Межа» на телеканалі «Наш» після перепалки з колишнім депутатом Євгеном Мураєвим.

Мураєв спершу звинуватив «таких як Чорновол» у війні на Донбасі та окупації Криму.

«При Януковичі був і Крим, і Донбас, не було війни і ВВП був в два рази більше. А ви, своєю "Армією. Мовою. Вірою", половину населення закинули за межу бідності», – сказав він.

У відповідь Тетяна Чорновол сказала: «Ви принесли війну, нам довелося рятувати, вас у тому числі. <…> Насправді мені дуже соромно бути в цьому гадюшнику та обговорювати "скрепи русского мира". Навіщо все це робиться? Навіщо?».

Після чого почалося словесна перепалка між Тетяною Чорновол, ведучою Анною Степанець та Євгеном Мураєвим.

На уточнення ведучою, що колишня журналістка мала на увазі під «гадюшником», Чорновол відповіла: «Усе це. Це гадющник. Я не розумію, чому ви мене сюди запросили? Ви знаєте моє відношення до російських "скрепов". Ви знаєте моє відношення до "русского мира". Навіщо ви мене сюди запросили?».

Степанець сказала, намагаючись перекричати гостей: «Знаете, пчелка подлетает к меду, а муха подлетает к дерьму…». Мураєв сказав: «Чтобы людям показать». Колишня народна депутатка Надія Савченко додала: «Запросили, щоб ви пішли».

Після цієї перепалки Чорновол встала та пішла зі студії.

«Я, мабуть, тоді піду. Я не хочу. Якби ви мене попередили про це, я би до вас не прийшла», – сказала вона на виході та уточнила, що її мали попередити, що в ефірі обговорюватимуть «путінські, російські "скрепи" й агітація за "русский мир"».

Нагадаємо, 2 квітня головред «Цензора.нет» Юрій Бутусов повідомив про конфлікт з колишнім народним депутатом Євгеном Мураєвим, якого канал «Наш» називає «представником власника». Під час програми «Народ проти» на каналі «Україна 24» він назвав Мураєва «російським агентом та брехуном». За його словами, після ефіру Мураєв разом зі своєю охороною (5-6 осіб) зайшов до гримерки та погрожував йому фізичною розправою. Поліція почала розслідування за заявою журналіста, провадження відкрили за ч. 1 ст. 345-1 (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна журналіста) Кримінального кодексу України. У червні заступник голови Національної поліції Максим Цуцкірідзе сказав, що правоохоронці допитали Мураєва та його охоронців у справі щодо погроз Бутусову

13 травня засновник видання «Гордон» Дмитро Гордон під час «Право на владу» посперечався з колишньою журналісткою та народною депутаткою Тетяною Чорновол через обставини звільнення Маріуполя у 2014 році. Під час цієї дискусії Чорновол назвала Гордона «російським агентом». Він відповів, що судитиметься з нею.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY