detector.media
18.06.2021 20:00
«Ми працюємо і нас вже 15 людей». Данілов назвав маніпулятивним інтерв’ю з керівницею Центру протидії дезінформації
«Ми працюємо і нас вже 15 людей». Данілов назвав маніпулятивним інтерв’ю з керівницею Центру протидії дезінформації
Однак він не уточнив, що саме вважає маніпулятивним.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов під час брифінгу за підсумками засідання РНБО розповів про роботу Центру протидії дезінформації. За його словами, у штаті центру вже є п’ятнадцятеро працівників, також до роботи залучені співробітники СБУ. 

Данілов зазначив, що центр працює щодня, аналізуючи інформаційний простір як всередині країни, так і в Росії і вже має «певні кейси». 

Він назвав некоректним інтерв'ю голови Центру Поліни Лисенко «Українській правді», в якому вона розповіла, що працює одна і з 2 квітня, моменту свого призначення на посаду, не отримує зарплати.

«Не зовсім коректно було подане інтерв’ю з керівником центру. Більш того, ми вважаємо, що були певні маніпуляції, коли в неї брали інтерв’ю. Потім зʼявилося вже інтервʼю, а ситуація була дещо інша. Я можу сказати, що не тільки пані Поліна працює в цьому центрі. В апараті РНБО проходять певні процедури, працюють приблизно 15 людей на сьогоднішній день. Більш того, до роботи центру залучені представники відомств, які відкомандировані до нього. Це представники СБУ, які займаються аналітичними матеріалами, це представники Служби зовнішньої розвідки і інших структур», – сказав секретар РНБО.

Олексій Данілов підтвердив, що голова центру Поліна Лисенко працює без зарплати. «Зарплату пані Поліна дійсно не отримувала, тому що зараз йде реєстрація Центру, але це не означає, що він не працює. Зараз усі повноваження організаційно на певний проміжок часу взяв апарат РНБО», — додав Данілов.

Нагадаємо, що 9 червня очільниця Міжнародного центру протидії дезінформації Поліна Лисенко в інтерв’ю «Українській правді» заявила, що поки що є єдиною працівницею цього органу при РНБО та працює без зарплати. Офісом Лисенко є крихітний кабінет на першому поверсі будівлі РНБО та ситуативна кімната в Офісі президента, куди центр має згодом перебратися.

Фото: брифінг за підсумками засідання РНБО

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY