detector.media
18.06.2021 16:43
23 червня – презентація інформаційної брошури «У разі надзвичайної ситуації або війни»
23 червня – презентація інформаційної брошури «У разі надзвичайної ситуації або війни»
Організатор: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України.

23 червня о 13:00 відбудеться презентація інформаційної брошури «У разі надзвичайної ситуації або війни» (Укрінформ, Зала 1).

Учасники: Любов Цибульська – керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки; представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони України, Апарату Головнокомандувача Збройних сил України.  

Коротко. Під час заходу буде презентовано інформаційну брошуру «У разі надзвичайної ситуації або війни», розроблену з ініціативи Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій; Міністерством оборони України; Генеральним штабом Збройних сил України та громадськими організаціями. Оригінальні ілюстрації для брошури створив відомий ілюстратор Олександр Грехов.

Один з інструментів гібридної війни – страх: агресор лякає військовими наступами та провокує паніку. Протистояти цьому дає змогу обізнаність у тому, як діяти у надзвичайних ситуаціях. Нещодавня ескалація на кордонах України та на окупованих територіях виявила величезний запит на практичні поради для мирного населення. Ми розробили такі поради з урахуванням українського та іноземного досвіду. Особливістю брошури стало включення рекомендацій з інформаційної безпеки.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформу можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик під час прямого ефіру, необхідно послатися на Укрінформ, показати і озвучити вголос його назву.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід у зал тільки у масках. Дотримання дистанції 1,5 м. 

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»). Контактний телефон Пресцентру: (044)  299-03-32

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY