detector.media
18.06.2021 09:21
Медіахолдинг Столара запускає виробництво студійних телешоу
Медіахолдинг Столара запускає виробництво студійних телешоу
Керуючі партнери Live.Network також розповіли про стратегічні плани на найближчий час, зокрема – про плани запустити набір проєктів до кінця літа.

Медіахолдинг Live.Network, який належить народному депутату від «Опозиційної платформи – За життя» та київському забудовнику Вадиму Столару, запускає лінійне виробництва власних ток-шоу. Про це 17 червня повідомили керуючі партнери медіахолдингу Світлана Павелецька, Дмитро Царенко і Віктор Березенко.

«Зараз ми будуємо велику студійну історію і будемо заходити з лінійкою великих ток-шоу. Тому ми в пошуку ведучих для політичного шоу, соціального ток-шоу, а також дейтинг-шоу. У нас великі плани. Пройшов той етап, коли ми були зацікавлені виключно в нових і свіжих особах. Зараз ми шукаємо людей, у яких є досвід роботи в кадрі, а також тих, у кого є чим поділитися з аудиторією. Адже завдання ведучого – не просто озвучувати написаний текст і бути диктором, а давати аудиторії додаткову енергію, знання, емоції», – сказала Павелецька.

Керуючі партнери Live.Network також розповіли про стратегічні плани на найближчий час, зокрема – про плани запустити набір проєктів до кінця літа.

«З червня ми вже почали цикл окремого продакшену для ютуб-каналу – для діджитал-новин з ведучою Тетяною Попко. Це наш пілотний проєкт, але до кінця літа плануємо запустити цілий набір проєктів, які точно сподобаються нашої цільової аудиторії», – зазначили вони.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»). Телеканал Odesa.Live розпочав мовлення 2 вересня 2020 року в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»).

10 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк») та одеського ефірного цифрового телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»), дозволивши їм переформатуватися на інформаційні міські телеканали Kyiv Live та Odesa Live, відповідно.

Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планували запуск іще низки міських каналів у великих містах.

Генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live на старті був Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Разом з ним у команді Kyiv.Live та Odesa.Live працювала колишня генеральна директорка Прямого каналу і директорка каналу ZIK Євгенія Захарова.

На початку листопада Олексій Семенов і Євгенія Захарова залишили телеканали. Замість них управлінням Kyiv.Live та Odesa.Live зараз займається Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. ІКМ 5 листопада повідомив, що працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля диджитал-продуктів телеканалів.

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року генеральною директоркою (СЕО) Інституту когнітивного моделювання стала Світлана Павелецька. У листопаді вона стала партнеркою засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка в межах співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live. 

29 грудня 2020 року народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя», керівник київського осередку цієї партії, київський забудовник Вадим Столар повідомив про створення нового медіахолдингу Live Network. До нього увійшли канали Kyiv.Live та Odesa.Live. А також новий місцевий телеканал Kharkiv.Live, який мав розпочати мовлення навесні 2021 року. Однак лише в червні 2021 року Live.Network оголосив про підготовку до запуску Kharkiv.Live. 

Фото: Kyiv.Live

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY