detector.media
16.06.2021 12:22
У Києві невідомий напав на шефредактора «Юридичної практики»
У Києві невідомий напав на шефредактора «Юридичної практики»
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

У Києві 14 червня невідомий напав на шефредактора «Юридичної практики» Рустама Колесника. Про це повідомила «Юридична практика».

«Автомобіль, яким кермував пан Колесник, було заблоковано на Парковій алеї в Києві. Нападник, невідома особа, пошкодив ножем автомобіль і погрожував Рустаму Колеснику. Його протиправні дії було зупинено патрульними поліцейськими, які проїздили повз», – йдеться в повідомленні.

За фактом нападу поліція порушила кримінальну справу. Зокрема, за даними видання, слідство перевіряє версію, що на Колесника напали через професійну журналістську діяльність.

Поліція Києва повідомила, що правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

«Між двома водіями транспортних засобів стався конфлікт, у результаті якого один із чоловіків пошкодив іномарку іншого. За фактом хуліганських дій слідчі розпочали кримінальне провадження. Під час руху транспорту на Парковій дорозі між водіями автівок "БМВ" та "КіА" стався конфлікт. У результаті водій "Кіа" вийшов із авто та намагався руками розбити скло в "БМВ", а потім дістав ніж та пробив колесо. Екіпаж патрульних поліцейських, який перебував неподалік, став свідком інциденту та відразу затримав правопорушника», – розповіли поліцейські.

За їх словами, правопорушником виявився киянин, 1979 року народження, його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, 27 травня Національна поліція Києва повідомила, що на вулиці Межигірській між охоронцем фірми та особами, які представилися журналістами, виник конфлікт. Правоохоронці за цим фактом відкрили два кримінальних провадження: за ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) та за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Фото: Рустам Колесник / Facebook, поліція Києва

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY