detector.media
15.06.2021 14:10
«Україна» знімає документальний детектив з генпрокурором часів Кучми та Ющенка
«Україна» знімає документальний детектив з генпрокурором часів Кучми та Ющенка
«Хід прокурора» покажуть у новому телесезоні.

Телеканал «Україна» 15 червня повідомив, що спільно з продакшн-компанією Ivory films знімає документальний детектив «Хід прокурора» з Святославом Піскуном, генеральний прокурор України часів президентства Леоніда Кучми та Віктора Ющенка.

«Хід прокурора» покажуть у новому телесезоні на «Україні».

«Кожна  серія – окрема реальна, резонансна історія конкретного злочину, розслідування якого вела прокуратура на чолі з колишнім генеральним прокурором України Святославом Піскуном. В основі кожної серії – лише реальні резонансні злочини, що відбувалися в Україні в період з 80-х років минулого століття і до сьогодні, та які викликали резонанс в суспільстві. Глядач стане свідком того, як проходило розслідування, дізнається, хто отримав покарання за скоєний злочин, і чи все насправді було так, як розповідали журналісти», – розповіли на каналі та додали, що «провідником» кожного розслідування став Піскун.

У проєкті використовуватимуть архівні фото та відеоматеріали з реальних місць злочинів. Основними локаціями зйомок стали кабінет слідчого прокуратури, дорадчий кабінет, де збирається вся слідча група, лабораторія судмедексперта і криміналіста, кімната для допитів, кімната для впізнання.

«До моменту старту зйомок, було пропрацьовано більше 150 кримінальних справ, ми мали вибрати найскладніші для нас і найцікавіші для глядача кримінальні справи, тому нам є з чим зайти в новий телевізійний сезон. Сценаристи проєкту намагалися притримуватися достовірності в історіях, єдине, що ми усвідомлено змінювали – це імена та прізвища злочинців і їхніх жертв, намагаючись уберегти їхні сім’ї від нападок, помсти чи надмірної уваги», – розповіла керівниця проєкту «Хід прокурора» Оксана Струтинська.

Нагадаємо, останнім часом Святослав Піскуном став часто з'являтися в ефірі телеканалу «Україна 24», який разом з «Україною» входить до холдингу «Медіа Група Україна». Зокрема, у травні він був гостем програми «Україна з Тиграном Мартиросяном» та «Хард з Влащенко». У лютому та березні 2021 року він уже давав Влащенко інтерв'ю

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY