detector.media
Євгенія Кузнецова
13.06.2021 00:00
Дімократія: година подружжя Гордонів на Україні-24

На телеканалі «Україна-24» цієї п’ятниці вийшов перший випуск нового підсумкового шоу «Велика п’ятниця». Зокрема шоу відкривала і годинна розмова ведучого Василя Голованова із подружжям Дмитра Гордона та Олесі Бацман.

За шістдесят хвилин етеру Дмитро Гордон похвалив: Дмитра Гордона (за совісність, за те, що тримає слово, за сміливість, за здатність прощати), Олесю Бацман (за підтримку, за фінансову незалежність, за рішення щодо навчання сина), власного сина Діму (дуже талановитий хлопчик), дочку Лізу (вона молодець), Олександра Розенбаума (він талант попри все), Володимира Зеленського (за те, що уміє викликати симпатію співрозмовників, за уміння триматись із гідністю), Петра Порошенка (за безвіз), Василя Голованова (за журналістський професіоналізм та підтримку).

Василь Голованов похвалив: Дмитра Гордона (багатократно), Олесю Бацман (кількакратно). Олеся Бацман похвалила: Дмитра Гордона (багатократно), Василя Голованова (за підтримку), сина (дуже талановитий хлопчик), Володимира Зеленського (за сміливість).

Василь Голованов зачитував питання від глядачів, та ідилію, що запанувала у студії, зайві питання не переривали. Глядачі цікавились, хто у подружжі головний і висловлювали інтерес до побутового життя гостей. Подружжя охоче відповідало на питання, називаючи одне одного «Дмитрий Иллич» и «Алеся Леонидовна».

Василь Голованов також поцікавився у пана Гордона та пані Бацман їхньою думкою про законопроект щодо корінних народів України. Гості про законопроект не чули, але радо поділились із глядачами своєю думкою на те, що Україну треба об’єднувати, а не роз’єднувати. Говорили і про інтерв’ю з Гіркіним: Гордон заявляє , що інтерв’ю було спецоперацією Генпрокуратури та Головного управління розвідки Міноборони.  Присутні у студії дійшли згоди, що Дмитро Гордон – людина небаченої сміливості і тепер усі критики інтерв’ю мають перед ним вибачитись. Щоправда, сам Дмитро Гордон наголосив, що Дмитро Гордон не чекає вибачень і йому байдуже, чи вибачаться всі.

Після того, як у студії обговорили питання зовнішньої політики та роль Китаю у зовнішній політиці США, глядачі інформаційно-політичного шоу «Велика п’ятниця» також дізнались, що Дмитро Гордон не любить сир і що в сім’ї у них панує «Дімократія» від ласкавого імені «Діма».

Не обійшлось і без гострої критики чинної влади: Олеся Бацман  зауважила, що президент Зеленський шашлики зробив не дуже, проте наголосила, що інше із того, що він робить, йому вдається краще і що такі зустрічі для преси надзвичайно важливі, бо там лунали неприємні питання, на які президенту не хотілось відповідати, але він старався і відповідав. І це чудово, – дійшли згоди у студії.

Василь Голованов висловив надію, що це не останній візит подружжя у студію і озвучив попереднє запрошення на подальші етери шоу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY