detector.media
11.06.2021 12:23
Через ретрансляцію «Еспресо» Нацрада застосувала санкцію до каналу з Запорізької області
Через ретрансляцію «Еспресо» Нацрада застосувала санкцію до каналу з Запорізької області
Також попередження отримали телеканал «Атлант» з міста Апостолове Дніпропетровської обл. та ще дві регіональні радіостанції.

Телеканал «ЕнТС» (юридична особа ТОВ «ТРК «Енергодарські телевізійні системи») з міста Енергодар Запорізької області отримав попередження від Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 10 червня.

Перевірка регулятора зафіксувала ретрансляцію каналу «Еспресо» («Голдберрі») і показ програм без інформації про назву та адресу виробника. Обсяг ретрансляції 21 год. 42 хв. Зокрема, в ефір виходили програми: «Події», «Великий ефір Василя Зими», «Головне», «Вердикт з Сергієм Руденком», «Історична правда з Еспресо», «Футбольний формат», «Новини», «Погода», «Студія захід з А. Борковським».

Відповідно канал зменшив кількість програм власного виробництва, розважальних і музичних програм.

Також логотип каналу частково перекривав логотип «Еспресо».

За інформацією регулятора, канал не надав договір про спільне виробництво, акти виконаних робіт, сценаріїв або сценарних й режисерських розробок пррограм.

Також перевірка виявила, що ліцензіат змінив відомості про органи управління, засновника та місцезнаходження, але заяви про переоформлення ліцензії не подав.

Також попередження від регулятора отримали радіостанції #Наше ретро (ТОВ «Наше медіа», с. Мамаївці Чернівецької обл.) за відсутність супутникового мовлення та Редакція Долинського районного радіомовлення – через порушення програмної концепції і неподання заяви про переоформлення у зв’язку зі зміною органів управління і власників.

А телеканал «Атлант» з міста Апостолове Дніпропетровської обл. невчасно подав інформацію про зміну власника і керівника.

Нагадаємо, також попередження у цей день отримали «Країна ФМ», 5 канал, НТА, «Наш», 4 канал та «Чернівецький промінь».

Ілюстрація: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY