detector.media
11.06.2021 08:20
«Україна 24» запускає підсумкове шоу з Головановим, Влащенко, Мартиросяном та Логуновою (ДОПОВНЕНО)
«Україна 24» запускає підсумкове шоу з Головановим, Влащенко, Мартиросяном та Логуновою (ДОПОВНЕНО)
У межах нового проєкту канал обіцяє авторські інтерв'ю, незвичний новинний формат та обговорення найрезонансніших тем тижня.

Телеканал «Україна 24» 11 червня о 18:00 покаже прем’єру нової підсумкової програми «Велика п'ятниця», ведучими якої стануть Василь Голованов, Наташа Влащенко, Тигран Мартиросян та Віолетта Логунова.

Щоп'ятниці Голованов, Влащенко та Мартиросян позмінно розпочинатимуть дискусію о 18:00. О 20:00 ефір продовжить Логунова, яка робитиме огляд найважливіших подій та запросить героїв тижня у студію каналу. Зокрема, 11 червня ведучий Євгеній Кисельов, Голованов і Логунова разом розпочнуть інтерв’ю з гостем в третій частині проєкту, який пройде у форматі meet the press із залученням інших журналістів.

ДОПОВНЕНО: Керівниця з маркетингу «Новинної Групи Україна» Анна Плещ повідомила «Детектору медіа», що проєкт поки не планують транслювати на каналі «Україна». Однак вона уточнила, що це не остаточне рішення – спершу треба оцінити показники нового шоу.

Плещ заперечила чутки, що «Велику п’ятницю» зніматимуть у студії каналу «Наш», сказавши, що цього робити не планували. За її словами, проєкт переважно зніматимуть в основній студії «України 24» (на Героїв Космосу), першу частину шоу можуть знімати й в інших місяцях, залежно від повістки тижня.

Загалом у межах нового шоу канал обіцяє авторські інтерв'ю, незвичний новинний формат та обговорення найрезонансніших тем тижня.

«Наша команда постійно знаходиться у пошуку: експериментуємо з форматами, з подачею, з часом. І це дає свої результати. Я не хочу розкривати зараз інтригу "Великої п'ятниці", але можу сказати – це буде час, коли всі зірки зійдуться разом: кращі ведучі, кращі майданчики, кращий час для наших глядачів», – зазначив головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

Нагадаємо, «Україна 24» — інформаційний телеканал, який запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». 16 грудня 2019 року телеканал «Україна 24» розпочав цілодобове ефірне мовлення на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV та ОТТ-платформі Oll.tv. У січні 2020 року канал отримав супутникову ліцензію на мовлення у відкритому, некодованому вигляді.

Взимку 2020 року на канал Ріната Ахметова «Україна 24» перейшли телеведучі Тигран Мартиросян (раніше працював на каналі Євгена Мураєва «Наш», до того – на «112 Україна» і NewsOne) і Василь Голованов (ексгенпродюсер каналу Тараса Козака NewsOne). Влітку до них приєдналася Наталія Влащенко, яка до того працювала генеральною продюсеркою ZIK. 

Фото: МГУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY