detector.media
10.06.2021 21:28
Володимир Грановський очолив телеканал «Наш» (ДОПОВНЕНО)
Володимир Грановський очолив телеканал «Наш» (ДОПОВНЕНО)
За даними джерел «Детектора медіа», посаду генпродюсера Грановському запропонував Євген Мураєв.

Посаду генерального продюсера телеканалу «Наш» зайняв медіаменеджер і політтехнолог Володимир Грановський.

Телеканал «Наш» наводить слова Грановського: «Головна мета нашої спільної роботи – зайняти стійку позицію лідера на інформаційному телевізійному ринку».

За даними джерел «Детектора медіа», посаду генпродюсера Грановському запропонував Євген Мураєв, якого канал «Наш» називає «представником власника». До цього генпродюсером каналу був Євген Дудник.

З власних джерел «Детектора медіа» відомо, що Грановський працював останнім часом з політичним проєктом «За майбутнє», який пов'язують з Ігорем Палицею.

Володимир Грановський – український політтехнолог, співвіласник (із Валерієм Хорошковським) Агенції гуманітарних технологій. Працював із Віктором Пінчуком, Командою озимого покоління, Віктором Медведчуком та іншими політичними діячами і проєктами, зокрема у штабі Віктора Януковича 2004 року. Сергій Лещенко (тоді ще журналіст) стверджував, що саме група політтехнологів під керівництвом Грановського у штабі Януковича  створила мапу з поділом України на сорти. Ця концепція була запущена в інформпростір ще під час президентських передвиборчих перегонів у 2004 році, а взимку 2013-2014 років – використана Росією проти України під час окупації Криму та початку військових дій на Донбасі.

До 2007 року Грановський був членом правління телеканалу «Інтер» і, за інформацією ДМ, значною мірою формував інформаційну політику каналу в інтересах власника. З каналу Грановський пішов нібито через конфлікт із власником каналу Валерієм Хорошковським. У 2017-18 роках був керівником проєкту політичного ток-шоу «Український формат» на каналі NewsOne. 

Раніше Грановський вже співпрацював з каналом «Наш» у якості ведучого програми «Грані», де зокрема, взяв інтерв'ю в експрем'єра-втікача Миколи Азарова за допомогою системи доповненої реальності.

Телеканал «Наш» вийшов в етер 7 листопада 2018 року, його власником став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

Телеканал перезапустили в грудні 2019 року на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365». Власником ТОВ «Наш 365» є трудовий колектив.

За даними Української правди, олігарх Вадим Новинський фінансує телеканал «Наш» і веде розмови з Євгеном Мураєвим про офіційну покупку цього медіаактиву.  

Євген Мураєв у коментарях «Детектору медіа» неодноразово спростував, що телеканал «Наш» може бути пов'язаний з Новинським.

У липні 2020 року Мураєв спростував чутки про те, що Новинський став інвестором телеканалу «Наш». 

«Це мій соратник з ідеологічних смислів. Але, звісно ж, ні (Вадим Новинський не став інвестором, – ДМ). Канал повністю побудований, і на сьогодні він не потребує інвестицій. Треба запустити те, що в нього закладено. Наші люди зараз проходять навчання закордоном, щоб користуватися тими технологічними фішками, які в нього зашиті», – сказав тоді Мураєв.

Заперечував фінансування телеканалу і сам Вадим Новинський. 

В Україні після відключення «каналів Медведчука» найбільше зросли показники у каналу «Наш» – частка у перший день після відключення зросла у понад 3,5 разів. Показники інформаційного каналу «Україна 24» неможливо оцінити, адже дані по ньому в панелі закриті. 

Фото: Телеканал «Наш»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY