detector.media
10.06.2021 17:58
Кабмін затвердив оклади працівників Міжнародного центру протидії дезінформації
Кабмін затвердив оклади працівників Міжнародного центру протидії дезінформації
Також Кабмін встановив розмір надбавок, премій та матеріальної допомоги для оздоровлення.

У середу, 9 червня, Кабінет міністрів України затвердив умови оплати праці працівників Міжнародного центру протидії дезінформації при РНБО.

Згідно із затвердженою Урядом схемою, місячний посадовий оклад становитиме:

Також Кабмін встановив надбавки, граничний розмір яких для одного працівника не повинен перевищувати 100 відсотків посадового окладу, премії відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи у розмірі до 100 відсотків посадового окладу та матеріальну допомогу для оздоровлення.

«Починаючи з 1 січня 2022 р. розміри посадових окладів, затверджених цією постановою, змінюються пропорційно підвищенню розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня відповідного календарного року», – повідомили в Уряді.

У березні 2021 року для протидії російській дезінформації та пропаганді в Україні створили два спеціальні органи.

Зокрема, на базі РНБО створений Міжнародний центр протидії дезінформації. 2 квітня президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Поліни Лисенко керівником Міжнародного центру протидії дезінформації.

У складі Мінкульту створений Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Очолила Центр Любов Цибульська, яка була керівницею групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіацентру.

На початку червня очільниця Міжнародного центру протидії дезінформації Поліна Лисенко заявила, що поки є єдиною працівницею цього органу при РНБО і працює без зарплати.

Фото: пресслужба Кабінету міністрів України 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY