detector.media
10.06.2021 13:59
Канал «Україна» визначився з нагородою в новому шоу «Співають всі»
Канал «Україна» визначився з нагородою в новому шоу «Співають всі»
На каналі також розповіли, що «сотню» музичних експертів очолить «легенда українського шоу-бізнесу».

Телеканал «Україна» 10 червня повідомив, що переможець нового вокального проєкту «Співають всі» за форматом All Together Now отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень.

«Переможець шоу зможе розпорядитися призовими грошима на свій розсуд. Хтось вважатиме за потрібне вкластись у музичний репертуар, а хтось купить собі квартиру. Правила шоу не обмежують володаря призу», – сказав директор Департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро.

Крім того, на каналі розповіли, що в журі буде голова – «сотню» музичних експертів очолить «легенда українського шоу-бізнесу». Ім’я поки не розголошують.

Нагадаємо, 14 квітня 2021 року телеканал «Україна» повідомив, що готує нове розважальне співоче шоу та оголосив кастинг вокалістів для нового проєкту.  У інтерв’ю «Детектору медіа» директор «Медіа Групи Україна» Євгеній Бондаренко розповів, що телеканал «Україна» фіналізує свої плани щодо виробництва розважальних шоу на осінній сезон. 21 травня телеканал «Україна» повідомив, що придбав у Banijay Rights права на адаптацію британського формату музичного шоу All Together Now. Ведучим проєкту «Співають всі» за форматом All Together Now стане шоумен Володимир Остапчук.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY