detector.media
10.06.2021 10:58
«Бабель» почав приймати донати у криптовалюті
«Бабель» почав приймати донати у криптовалюті
Редакція повідомила, що має чотири криптогаманці.

Редакція «Бабель» повідомила, що «першою серед українських видань» почала приймати донати у криптовалюті.

«У нас є чотири криптогаманці: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Tether. Переказати нам гроші тепер можна абсолютно анонімно і в дусі часу», – повідомила редакція.

14 квітня редакція «Бабель» запустила донати.

Співзасновниця та керівниця видання Катерина Коберник повідомила, що перед акціонерами Дмитром Мельником та Сергієм Мостенцем, які займаються автобізнесом, редакція мала зобов'язання – на 20% скоротити їх витрати на проєкт в 2020 році, у 2021 – на 17%. За її словами, видання вдалося виконати ці зобов’язання.

Суспільно-політичне видання «The Бабель» розпочало роботу у вересні 2018 року. Шеф-редакторкою стала Катерина Коберник, на той момент заступниця директора департаменту нових медіа холдингу «1+1 медіа». Головним редактором став Гліб Гусєв.

На той момент у сайту «The Бабель» було четверо акціонерів, які володіли частками по 25%: виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук, який представляв інтереси Ігоря Коломойського, генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, Катерина Коберник і Гліб Гусєв, який міг розподілити свою частку між членами редакції.

У серпні 2019 року, після обрання народним депутатом, Олександр Ткаченко вийшов із числа співвласників ТОВ «Бабель», а його частка перейшла Ярославу Пахольчуку, який став власником 50% компанії.

У березні 2020 року інтернет-видання «theБабель» було перезапущено і отримало нову назву – «Бабель». Акціонерами видання стали Дмитро Мельник та Сергій Мостенец, які мають автобізнес. Вони купили частку Ярослава Пахольчука (50%), який представляв інтереси Ігоря Коломойського.

У Єдиному державному реєстрі власниками ТОВ «Бабель» значаться: Гліб Гусєв (25%), Катерина Коберник (25%) і ТОВ «Айджи» (Словаччина) (50%). Головним редактором оновленого «Бабеля» став Євген Спірін.

Графіка: «Бабель»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY