detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
09.06.2021 23:10
Мета «Київстар ТБ» — виробляти по одному оригінальному серіалу на місяць, — керівник платформи
Мета «Київстар ТБ» — виробляти по одному оригінальному серіалу на місяць, — керівник платформи
Мета керівництва ОТТ-платформи «Київстар ТБ» — виробляти по одному оригінальному серіалу на місяць, тобто 12 продуктів на рік.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповів керівник «Київстар ТБ» Павло Рибак.

«Ми отримали велику кількість пропозицій для Київстар ТБ, які зараз у стані розгляду. На жаль, це все поки що зовсім свіжі ідеї, а потенційні виробники, які самостійно з ними прийшли до “Київстар ТБ”, прагнуть не розголошувати інформацію на цьому етапі. Але можу сказати, що наша мета — виробляти один продукт на місяць, тобто загалом 12 продуктів на рік, які будуть підтримувати розвиток напрямку originals. До кінця року ми плануємо запустити ще кілька продуктів, проте для цього необхідно зробити правильний вибір серед ідей для запуску. Цього року Київстар ТБ був партнером фестивалю Молодість, зокрема серіального пітчингу, що дало можливість відібрати контент навіть на рівні конкурсних робіт», — сказав Павло Рибак.

Наразі 1+1 media та Film.ua працюють над серіалом «Скажені сусіди» за мотивами кінофраншизи «Скажене весілля». Він складатиметься з 24 серій, і в лютому-березні 2022 року вийде на «Київстар ТБ», а за деякий час – і на телеканалі «1+1».

«На мою думку, ми зможемо презентувати перший ексклюзив для диджитал-сегменту (серіал, який вийде тільки на “Київстар ТБ” і не вийде на жодному телеканалі. – Ред.) вже наступного року. На сьогодні ми маємо такі пропозиції від двох компаній», — додав пан Рибак.

Нагадаємо, проєкт серіалу «Скажені сусіди» став одним із переможців другого пітчингу патріотичних фільмів від Мінкульту, він отримав фінансування у розмірі 900 450 грн.

Наприкінці 2021 року перший оригінальний серіал «Зломовчання» вийде на Oll.tv. Над ним працюють кінокомпанія Star Media в партнерстві з хорватською компанією Drugi plan, німецьким дистриб'ютором Beta Film і ОТТ-платформою Oll.tv. В Україні 6-серійний проєкт вийде ексклюзивно на Oll.tv. Це єдиний в нашій країні серіал для ОТТ, який озвучує свій виробничий бюджет: 250 тис. євро за серію. Oll.tv теж націлюється на 10–12 originals на рік.

Також восени 2020 року телеканал «2+2» та ОТТ-платформа Megogo випустили спільний 16-серійний серіал «Ангели», який показали на Megogo, «2+2», 1+1 video та «Київстар ТБ». Раніше директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков розповідав «Детектору медіа», що Megogo увійшов у копродукцію по декількох проектах, проте деталі не повідомляв.

У грудні 2020 року 1+1 media випустила 12-серійний диджитал-онлі серіал «Секс, Інста і ЗНО», який показали на 1+1 video, Volia і «Київстар ТБ».

Новий канал влітку випустив веб-серіал Fake, який показали на YouTube і Teleportal і який містив масштабну рекламну інтеграцію Nescafe.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY