detector.media
09.06.2021 09:53
Колишній гендиректор дому продажів StarLightMedia перейшов до «Медіа Групи Україна»
Колишній гендиректор дому продажів StarLightMedia перейшов до «Медіа Групи Україна»
Він займатиметься доходами медіагрупи.

Колишній генеральний директор StarLight Brand Content, дому продажів групи StarLightMedia, Андрій Тюленєв став головним директором з доходів (Chief Revenue Officer) «Медіа Групи Україна». Про це 9 червня повідомила медіагрупа.

«Ми є свідками тектонічних зсувів у медіа в усьому світі, тож нам випав шанс очолити зміни в індустрії на ринку України. Вважаю, що "Медіа Група Україна" найбільше готова до таких завдань та має розвиватися як сучасний медіабізнес швидше за інших учасників ринку. Змінювати комерційні продукти групи та формувати новий попит ринку, забезпечувати стабільне фінансування мовлення, виробництво контенту, розвиток цифрових активів – неабиякий виклик», – сказав Тюленєв.

Андрій Тюленєв з 2018 року обіймав позицію генерального директора StarLight Brand Content. До цього працював на керівних посадах на каналі СТБ та в «Українському медіа холдингу». Загалом у медіа з 1995 року, розпочинав кар’єру репортером у пресі.  Тривалий час він опікувався напрямком спонсорства та брендованого контенту в Європейській групі телевізійної та радіореклами (EGTA). Тюленєв має вищу освіту за спеціальністю «Журналістика» та ступінь Master of Business Administration від бізнес-школи London Business School. Також має дипломи з програмування та від IAE Business School у Буенос-Айресі.

Нагадаємо, 16 квітня 2021 року «Медіа Групи Україна» повідомила, що  Сергія Логунова призначили директором «Новинної Групи Україна».

31 травня 2018 року він пішов з посади генпродюсера каналу «112 Україна», на якому працював чотири роки з невеликою перервою на роботу в новинному продакшні «Інтера». 26 березня 2021 року Логунов приєднався до команди «Медіа Групи Україна» та був радником директора медіахолдингу. 

Фото: Медіа Група Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY