detector.media
09.06.2021 10:11
Хто і на яких умовах транслюватиме «Футбол 1»/ «Футбол 2» під час Євро-2020?
Хто і на яких умовах транслюватиме «Футбол 1»/ «Футбол 2» під час Євро-2020?
Провайдери «Медіа Групи України» Oll.tv і Xtra TV з 1 червня ексклюзивно транслюють телеканали «Футбол1»/«Футбол2».

Частину матчів чемпіонату транслюватиме телеканал «Україна», включаючи всі матчі збірної України. Частину матчів покаже канал «Футбол 1». Деякі матчі будуть доступні тільки передплатникам Oll.tv в розділі спортивних трансляцій сервісу. Про це у коментарі «Детектору медіа» розповіла директорка провайдера Юлія Трибушна.

За її словами, канали «Футбол1»/«Футбол2» транслюються у пакетах кабельних провайдерів, з якими медіагрупа уклала угоди. Таких компаній близько 200. При цьому ексклюзив на технології ОТТ/ IPTV має Oll.tv, а на DTH - спутниковый оператор Xtra TV.

«У свою чергу, oll.tv надає право трансляції цих каналів своїм партнерам в OTT і IPTV - сервісу Vodafone TV і Інтерактивне телебачення від Укртелеком», - каже Юлія.

Нещодавно ОТТ-сервіс sweet.tv повідомив своїм клієнтам, що припиняє показ футбольних каналів «Медіа Групи Україна». У відповідь Юлія запевняє, що  сервіс мав контракт до 31 травня. До речі, sweet.tv єдиний з поміж усіх ОТТ-сервісів (окрім Oll.tv), який транслював канали «Футбол 1»/«Футбол 2». В пакетах провайдера залишиться «Футбол 3».

Oll.tv, в свою чергу, пропонує всім новим передплатникам  підключитись та упродовж тижня користуватись пакетом Oll inclusive xtra sport за 1 грн до фіналу Чемпіонату Європи (включно). Після закінчення пробного періоду користувач може підключити місячний тариф за 129 грн. 

«Частину матчів чемпіонату транслюватиме телеканал «Україна», включаючи всі матчі збірної України. Частину матчів покаже канал «Футбол 1». Деякі матчі будуть доступні тільки передплатникам Oll.tv в розділі спортивних трансляцій сервісу. Таким чином, всі матчі чемпіонату, де б вони не транслювалися, будуть доступні передплатникам сервісу oll.tv, які оформили передплату пакета Oll inclusive xtra sport і у партнерів», - каже очільниця провайдерів «Медіа Групи Україна».

Також Юлія Трибушна каже, що в межах «Євро 2020» медіагрупа не планує покази матчів за pay-per-view (користувачі зможуть заплатити за доступ до конкретної події) та у 4К.

Нагадаємо, «Євро 2020» пройде з 11 червня по 11 липня 2021 року. Чемпіонат мав пройти у червні-липні 2020 року, але через пандемію COVID-19 у Європі змагання було перенесено на рік.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY