detector.media
07.06.2021 15:55
ТСН.ua зробила редизайн та оновила контентну складову ресурсу
ТСН.ua зробила редизайн та оновила контентну складову ресурсу
«1+1 media»: Оновлення сайту ТСН.ua вкладається у концепцію медіагрупи «супермаркет новин».

ТСН.ua до початку літнього сезону зробила редизайн та оновила контентну складову ресурсу.

Як повідомляє пресслужба «1+1 media», оновлено візуальний стиль сайту, технічні характеристики та підхід до роботи з контентом.

«Зокрема, швидкість роботи сайту збільшилась практично вдвічі, внаслідок чого він став ще динамічнішим і більш user friendly. На головній сторінці сайту з’явилися нові розділи: «Тренди» – найпопулярніші новини за оцінкою читачів, «Спецтема» – матеріали на актуальну тематику, яка визначає наше життя сьогодні і майбутньому. Крім цього, окрема увага на ресурсі приділяється відеоконтенту: його вивели в окрему топ-рубрику, що завжди знаходиться на стартовій сторінці», – говориться у повідомленні.

«1+1 media» повідомило, що оновлення сайту ТСН.ua вкладається у концепцію медіагрупи «супермаркет новин».

«Уже незабаром ми порадуємо наших читачів цікавими спецпроєктами, матеріалами про економічні події, буде ще більше цінної інформації про життя в кожному куточку нашої держави», – прокоментувала Світлана Панюшкіна, керівниця проєкту ТСН.ua.

Як зазначають в редакції, на цьому зміни в роботі ресурсу не завершаться. Паралельно із розвитком новинного сайту, команда ТСН.ua також продовжуватиме реалізацію стратегії максимальної присутності у Digital-просторі.

Редакція пообіцяла, що користувачі зможуть отримувати своєчасну та цікаву для них інформацію, обираючи найбільш комфортний канал: сайт або сторінку в соціальних мережах.

Скріншот: ТСН.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY