detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
06.06.2021 10:50
Зеленський влаштував пікнік до Дня журналіста
Зеленський влаштував пікнік до Дня журналіста
Президент України спілкувався з представниками медіа на природі, в парку Залісся.

Президент України Володимир Зеленський до Дня журналіста влаштував пікнік.

Про це він повідомив на сторінці в Instagram.

«Провів день разом із журналістами напередодні їхнього професійного свята. Цього разу — шашлик, приготований власноруч, чудова погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі запитання і мої чесні відповіді. Приємно, що такі зустрічі стали вже гарною традицією», — написав президент.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

На президентський пікнік, зокрема, завітали: генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, телеведучий та продюсер ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» Савік Шустер, засновник видання «Гордон» Дмитро Гордон, головна редакторка видання «Гордон» Олеся Бацман, головна редакторка Київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова, голова правління Суспільного Микола Чернотицький, головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва, телеведуча каналу «Україна 24» Наталя Влащенко, телеведучий каналу «Україна 24» Василь Голованов, головний редактор сайту «РБК-Україна» Сергій Щербина, шеф-редактор ТСН «1+1» Сергій Попов, шеф-редакторка, телеведуча програми «Факти ICTV» Олена Фроляк, головний редактор LB.ua Олег Базар, шеф-редактор Obozrevatel Орест Сохар, Крістіна Бердінських, інтернет-видання nv.ua, Олександр Богуцький, президент медіахолдингу StarLightMedia.

Також про пікнік із журналістами розповів і радник голови Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у Facebook. 

«Володимир Зеленський напередодні здивував і шокував журналістів, запропонувавши їм формат багатогодинного довірчого спілкування під власноруч приготований шашлик. Традиційно — в парку Залісся», — розповів Подоляк.

За словами радника голови ОП, захід пройшов «майже ідеально».
«Все вийшло майже ідеально: їжа, атмосфера і довга розмова про непросте. Жодних табу і практично ніякої модерації. Тільки президент, тільки журналісти, будь-які питання, відсутність часових обмежень. Пролунало навіть традиційне риторичне питання – «чому ви про це не говорите постійно?» Говоримо. Але не всі готові чути, слухати і робити висновки. На жаль, зараз куди простіше жити в світі фантазій, вимислу, фейків і примітивної пропаганди», розповів Подоляк.
Але про формат запрошення і саме про тих, хто побував на пікніку із президентом і ставив «гострі» запитання «без табу», радник голови ОП не розповів. У коментарях до свого допису він порадив звернутися до самих журналістів.
Нагадаємо, 6 червня в Україні відзначають День журналіста.
«Детектор медіа» вітає всіх колег із професійним святом.
Фото: Instagram президента
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY