detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
03.06.2021 19:04
Переможцем першого в історії кінофестивалю «Молодість» пітчингу серіалів став проєкт «Ми розходимося»
Переможцем першого в історії кінофестивалю «Молодість» пітчингу серіалів став проєкт «Ми розходимося»
Продюсерка фільму-переможця — Стефанія Соловйова, режисерки — Каріна Бєлова, Вікторія Дмитрієва, сценаристки — Каріна Бєлова, Вікторія Дмитрієва.

Проєкт «Ми розходимося» режисерок Каріни Бєлової і Вікторії Дмитрієвої став переможцем першого серіального пітчингу кінофестивалю «Молодість».

Про це повідомила пресслужба фестивалю.

Історія розказує про пару, що у запалі сварки домовляється розійтися, як тільки знайде заміну одне одному.

Низка карколомних побачень дозволяє героям краще зрозуміти себе та відповісти на запитання: чи було кохання? Чи залишилось воно? Та чи можна його повернути?

Тізер має бути готовим до кінця цього року. 

«Серіали — це те, що драйвить розвиток кіноіндустрії в Україні. Хочеться, щоби більше ставало українського якісного серіального продукту», — прокоментував подію заступник гендиректора МКФ «Молодість» Гліб Родченков.

Нагадаємо, кінофестиваль «Молодість» вперше проводив пітчинг серіалів. Подія відбулася за підтримки холдингу «1+1 медіа», платформ «Київстар ТБ» і Megogo.

До участі допускали лише українські проєкти. Їх оцінювали головна продюсерка фільмів і серіалів на «1+1» Олена Єремєєва та програмна директорка Megogo Марія Панченко.

У фіналі конкурсу 10 учасників презентували свої ідеї публічно в Kooperativ HUB.

Переможець отримає $25 000 на створення тизеру та промо серіалу. Проєкт також буде презентовано на партнерських платформах – «1+1 медіа», «Київстар ТБ» та Megogo.

ДМ обрав те, що особливо варто уваги на 50-му Київському міжнародному кінофестивалі «Молодість». Рекомендують ті, хто на кіно розуміється професійно. 

Фото Каріни Бєлової: пресслужба кінофестивалю «Молодість»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY