detector.media
02.06.2021 16:36
10 червня – практична розмова «Журналісти та влада: де межа між «паркетом» та важливою інформацією?»
10 червня – практична розмова «Журналісти та влада: де межа між «паркетом» та важливою інформацією?»
Посилання на Zoom – буде повідомлено додатково після реєстрації. Розмова триватиме з 11:00 до 12:30.

10 червня 2021 року об 11:00 годині онлайн відбудеться практична розмова «Журналісти та влада: де межа між «паркетом» та важливою інформацією?» від Комісії з журналістської етики.

Подія для усіх зацікавлених із Олексієм Мустафіним, журналістом, телевізійним менеджером.

Олексій Мустафін з листопада 1993 року — працював журналістом у виданні «УНІАН-тижневик», газетах «Пост-Поступ», «День». Як журналіст співпрацював з часописами «Дзеркало тижня», «Профіль», «Лівий берег». Був завідувачем відділу міжнародних новин у Телевізійній службі новин (ТСН) на телеканалі «1+1», шеф-редактором служби новин телеканалу «Інтер», був заступником голови правління з інформаційного мовлення телеканалу «СТБ», головним редактором, керівником програми новин «Вікна». У 2020-2021 роках — генеральний продюсер телеканалу «Еспресо». Член спостережної ради журналістської премії «Честь професії».  

Модеруватиме розмову Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики.

Під час заходу поговоримо про:

До участі особливо запрошуються журналісти/ки та редактори/ки місцевих та регіональних медіа. Активна участь і додаткові запитання вітаються від учасників та учасниць.

Обов'язкова реєстрація https://forms.gle/cwgPLe8AcmWZdhvR7

Подія на Фейсбуці https://www.facebook.com/events/243913384160667

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи - Кодексі етики українського журналіста.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY