detector.media
02.06.2021 10:01
До 15 червня – прийом заявок на грантову програму «Media Fellowship» щодо протидії тютюновій пропаганді
Сума гранту — 5 тисяч доларів США.

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголосила грантову програму «Media Fellowship» щодо протидії тютюновій пропаганді, метою якою є підтримка українських медійників та лідерів думок, які висвітлюють проблему вживання тютюнових виробів і необхідності законодавчих змін у контролі над тютюном в Україні.

Тематика проєктів Media Fellowship:

Медіапроєкти мають розглядати обрану тему через історії окремих людей, зміни в житті їхніх сімей, історії пацієнтів, які страждають від захворювань, пов’язаних з курінням, тощо. В «Інтерньюз-Україна» зазначили, що така подача може бути частиною матеріалу, а не весь контент побудований на «герої».

Формати матеріалів:

В «Інтерньюз-Україна» повідомили, що апліканти, які оберуть формат фільму, повинні публікувати протягом трьох місяців по одному тизеру протяжністю 30 – 60 с.

До участі в програмі запрошують журналістів, незалежних журналістів, медіа, блогерів, лідерів думок (понад 50 000 підписників у профілі в соціальній мережі; понад 90 000 підписників на YouTube).

Повна інформація про грантову програму тут.

Реєстрація: подати заявку на участь можна за посиланням до 14:00 15 червня 2021 року.

Грантова комісія обере найбільш вдалі пропозиції та оголосить результати 30 червня 2021 року на сайті. Перевага буде надана ексклюзивним матеріалам, можливості їхнього поширення на різних платформах одного або декількох медіа, а також ЗМІ, які популяризують і дотримуються цінностей громадського здоров’я.

Сума гранту — 5 тисяч доларів США. Фінансування грантового проєкту відбуватиметься поетапно. Після перемоги грантоотримувачі протягом двох днів до 2 липня 2021 року (15:00) мають надати документальне підтвердження від медіа, у якому заплановане поширення грантових матеріалів на заявлену тему. Контент може бути надісланий комісією на доопрацювання із зазначенням конкретних запитань, які необхідно розкрити.

Додаткову інформацію ви можете отримати в координаторки проєкту Олесі Савенко (osavenko@internews.ua, 093 701 36 23).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY