detector.media
01.06.2021 09:01
Ведучими спортивних новин на «1+1» стали Олександра Лобода та Валерія Ковалінська
Ведучими спортивних новин на «1+1» стали Олександра Лобода та Валерія Ковалінська
Керівник управління спортивних проєктів «1+1» розповів, що «Про спорт» виходитиме в ефір у форматі дайджесту новин.

Кореспондентка ТСН Валерія Ковалінська та Олександра Лобода стали ведучими програми спортивних новин на телеканалі «1+1» – «Про спорт». Про це канал повідомив 31 травня.

Канал відновив вихід спортивних новин з 31 травня. «Про спорт» виходитиме у вечірньому слоті з понеділка по п’ятницю, одразу після випуску ТСН о 19:30.

Керівник управління спортивних проєктів «1+1» Степан Щербачов розповів, що «Про спорт» виходитиме в ефір у форматі дайджесту новин, де будуть розбирати актуальні спортивні події. За його словами, акцент автори робитимуть на спортивних досягненнях України на світовій арені, нових перемогах і рекордах українських спортсменів.

Нагадаємо, 28 травня 2021 року генеральний директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук анонсував відновлення виходу на каналі «1+1» спортивних новин.

У вересні 2020 року «1+1 медіа» повідомила, що припиняє виробництво футбольно-аналітичного ток-шоу «ПроФутбол» через зменшення кількості спортивних подій та зниження попиту глядачів на спортивний контент. «1+1 медіа» внесла 30 працівників програми в кадровий резерв та планувало долучити їх до інших поточних проєктів групи.

На фото Олександра Лобода (ліворуч) та Валерія Ковалінська (праворуч) / 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY