detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
28.05.2021 20:15
В Росії відреагували на мультфільм «Out» з ЛГБТ-героєм — зробили попередження Disney
В Росії відреагували на мультфільм «Out» з ЛГБТ-героєм — зробили попередження Disney
До того ж Twitter під загрозою.

В Російській Федерації зробили суворе попередження Disney, надіславши телеканалу лист із поясненням, що в Росії заборонена пропаганда нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Як написали російські ЗМІ, Роскомнадзор повідомив, що головний герой анімаційного фільму має нетрадиційну орієнтацію. Тому це стало приводом надіслати «профілактичний» лист Disney.

У ньому Роскомнадзор нагадав, що в Росії заборонена інформація, яка пропагує нетрадиційні сексуальні стосунки серед дітей та є адміністративним правопорушенням.

Out — короткометражний анімаційний фільм, прем'єра якого відбулася на платформі Disney+. У ньому йдеться про хлопця на ім'я Грег, який планує спільне життя зі своїм бойфрендом Мануелем і відчуває труднощі з тим, щоб зізнатися батькам у власній гомосексуальності.

Роскомнадзор також сповільнив швидкість роботи Twitter на території Росії. А якщо соцмережа не видалить протиправний контент, Роскомнадзор погрожує заблокувати соціальну мережу.

«Out» - один з семи анімаційних фільмів, що створені в рамках програми SparkShorts, яка присвячена експериментам з новими техніками анімації і новим підходам до історій. Режисер короткометражки -  Стівен Клей Хантер, який працював над мультфільмами «У пошуках Немо» і «ВАЛЛ-І».

Фото: Скріншот Disney/Pixar

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY