detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
27.05.2021 15:17
Юридична особа Першого автомобільного анулювала ліцензію
Юридична особа Першого автомобільного анулювала ліцензію
Автомобільний канал змінив ліцензію з української на іспанську.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензію компанії ТОВ «Ейсі Ком» на її прохання у зв’язку з припиненням супутникового мовлення. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 27 травня.

Компанія мала супутникову ліцензію на Перший автомобільний з 2016 року. До цього часу ліцензією на цей канал володіло ТОВ «Світ ТВ».

Під час засідання регулятора представник компанії Сергій Атаман зазначив, що оплачувати  супутникове мовлення задорого, а це, за його словами 4 тисячі 750 доларів.

«Ситуація така, що ми не можемо продовжувати супутникове мовлення. За останні чотири роки дохід скоротився у чотири рази. До того ж ми вирішили надавати права на контент іншим каналам. І щоб уникнути дублювання аналогічного контенту просимо скасувати ліцензію», – сказав він.

Член Нацради Валентин Коваль зазначив, що це завершення процедури коли Перший автомобільний змінив ліцензію з української на іспанську.

Нагадаємо, 28 квітня регулятор вніс  до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території нашої держави не обмежується канал з іспанською ліцензією El primer canal automovilistico.

Скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY