detector.media
25.05.2021 15:15
Зйомки серіалу «Брюс» призупиняли через травму актора Малкова
Зйомки серіалу «Брюс» призупиняли через травму актора Малкова
Команда проєкту планує завершити зйомки до кінця місяця.

Телеканал ICTV 25 травня повідомив, що зйомки екшн-серіалу «Брюс» призупиняли через травму головного актора Дмитра Малкова.

Він отримав травму ноги під час відпрацювання бойової сцени.

«Інцидент трапився під час зйомки фінального епізоду бойовика – протистояння Брюса з лиходієм, причетного до викрадення дітей. Усі складні бійки і трюки актор виконував сам, без допомоги каскадерів. Бій був відрепетируваний заздалегідь, але без травм завершити постановку не вдалося», – пояснили на каналі та додали, що через пошкодження він не зміг продовжити роботу над серіалом.

На ICTV розповіли, що зйомки «Брюса» проходили на території лікарні, тому після відзнятого дубля Малкова на ношах відвезли в рентген-кабінет.

«Після інциденту, що стався актор ще три години працював на майданчику, щоб дозняти сцену на локації. Дмитро відмовився від госпіталізації в той день і навіть вийшов на майданчик на наступний знову виконувати складні постановки. Але травма виявилася надто серйозною і не дала можливості Дмитру працювати найближчі кілька днів», – зазначається в повідомленні.

Актор проходив курс реабілітації відразу у декількох фахівців, щоб швидко відновитися після травми. Зараз актор уже повернувся на майданчик, а виробництво серіалу перебуває на фінальній стадії. Команда проєкту планує завершити зйомки до кінця місяця.

Нагадаємо, 5 травня телеканал ICTV повідомив, що розпочав зйомки мінісеріалу «Брюс».Стрічка розповість про дружбу таксиста і мільйонера, які заради порятунку своїх дітей разом долають серйозні випробування.

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY