detector.media
25.05.2021 13:40
«Європейська Солідарність» назвала плівки Bihus.Info «чорним піаром» команди Зеленського
«Європейська Солідарність» назвала плівки Bihus.Info «чорним піаром» команди Зеленського
«ЄС» стверджує, що Петро Порошенко не розмовляв з Віктором Медведчуком на «теми, про які віщають чужі голоси в програмах Дениса Бігуса».

Пресслужба «Європейської Солідарності» у коментарі «Детектор Медіа» назвала публікацію другої частини «плівок Медведчука», у яких натякають на зв’язок п’ятого президента Петра Порошенка та лідера «ОПЗЖ» Віктора Медведчука, «фейком» та «зливом» Офісу президента.

«Петро Порошенко категорично відкидає оприлюднені в програмі Бігуса фейк та інсинуації про нібито обмін так званої труби Медведчука на Севморзавод у Севастополі. Найкращий доказ – факт того, що підприємство до війни належало Порошенку, а після анексії Криму було націоналізовано і конфісковано у Порошенка російською окупаційною владою, на відміну від ялтинського гніздечка Зеленських, перереєстрованого за законами РФ», – говориться в заяві.

Пресслужба партії повідомила, що Петро Порошенко не розмовляв з Медведчуком на «ті теми, про які віщають чужі голоси в програмах на ютуб-каналі Дениса Бігуса від 17 травня та 24 травня 2021 року».

«Насправді це не розслідування, не журналістська робота, а злив із Офісу Президента. В розмовах між тим нема самого Порошенка, а сумнівні слова та суб’єктивні оцінки третіх осіб про нього подаються аудиторії як істина в останній інстанції», – говриться в заяві.

Пресслужба назвала «постійні спроби нав’язати суспільству думку про нібито зв’язок Медведчука з Порошенком «чорним піаром», який координується командою президента Володимира Зеленського.

«Мета – дискредитувати головну проєвропейську опозиційну силу. Аналіз висловлювань спікерів Офісу поезидента, «Слуг народу» та пулу експертів та блогерів Банкової не залишає жодних сумнівів, що насправді Зеленський бореться з Порошенком, а не з Медведчуком та Путіним», – говриться в заяві.

Пресслужба стверджує, що Петро Порошенко використовував статус Медведчука як «неформального представника Путіна» із питань звільнення заручників.

«І для того, щоби повернути додому близько трьох тисяч людей, готовий був «взаємодіяти хоч з чортом лисим», – додали у пресслужбі.

24 травня журналісти Bihus.Info оприлюднили другу частину плівок, на яких нардеп та лідер «ОПЗЖ» Віктор Медведчук нібито обговорює перебирання контролю над українською частиною нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» у 2015 році.

Редакція Bihus.Info припустила, що Петро Порошенко міг бути зацікавлений у цьому, отримав у такий спосіб компенсацію за втрату судноремонтного заводу в Севастополі.

17 травня журналісти-розслідувачі Bihus.Info опублікували першу частину записів розмов нібито голови політради «ОПЗЖ» Віктора Медведчука, які свідчать про його зв’язки з російськими посадовцями, бойовиками та адміністрацією п'ятого президента Петра Порошенка.

Записи Bihus.info свідчать, що з червня 2014 року Медведчук «прописався» в Адміністрації тодішнього президента і вів від її імені перемовини з бойовиками.

Пресслужба «Європейської Солідарності» заявила, що записи є фейком і чорним піаром, який координується Офісом президента.

Фото: Петро Порошенко/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY