detector.media
21.05.2021 13:36
Журналісти шукають свідків аварії, у якій загинули оператор і кореспондент НТН
Журналісти шукають свідків аварії, у якій загинули оператор і кореспондент НТН
ДТП сталася на трасі «Решетилівка – Кобеляки – Царичанка – Дніпро» поблизу села Гайове.

Журналісти шукають свідків аварії в Полтавській області, у якій 13 травня загинули оператор НТН Костянтин Худолій і кореспондент телеканалу Володимир Непийпиво, для всебічного розслідування цієї справи. Про це повідомив 24 канал.

Смертельна аварія сталася на трасі «Решетилівка – Кобеляки – Царичанка – Дніпро» поблизу села Гайове Полтавської області. Журналісти також шукають відео з реєстраторів водіїв, які їхали 13 квітня до 12:00 трасою Н-31 у напрямку до Полтави. Усіх, хто володіє інформацією щодо аварії, просять звертатися за телефоном 095-460-88-88 або на пошту yuliya.nepyipyvo@gmail.com.

Нагадаємо, 13 травня близько 12:00 на трасі «Решетилівка – Кобеляки – Царичанка – Дніпро» поблизу села Гайове в Полтавській області в ДТП загинула знімальна група телеканалу НТН: оператор Костянтин Худолій та журналіст Володимир Непийпиво. За попередньою інформацією поліції, сталося зіткнення легкового автомобіля «Тойота» з вантажним автомобілем «Вольво». Унаслідок ДТП водій та пасажир легкового автомобіля загинули.

Фото: поліція 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY