detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
20.05.2021 13:58
Нацрада анулювала ліцензію ТВі і ще трьом компаніям з регіонів
Нацрада анулювала ліцензію ТВі і ще трьом компаніям з регіонів
Від ліцензій відмовились канали КМТ, КЕТ та «Васильків ТВ».

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензію на мовлення ТОВ «КАНЖУТ» (логотип ТВі) на її прохання. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 20 травня.

Анульована ліцензія каналу на кабельне мовлення. Канал припинив мовлення майже два роки тому: у червні 2019 року. Тоді ж команда на чолі з генеральним продюсером Дмитром Носиковим залишила канал.

Також регулятор анулював ліцензії двох комунальних підприємств «Калуське міське телебачення» з Івано-Франківської області (логотип: «КМТ») і «Подільське ефірне телебачення» з Одеської області «Телекомпанія «КЕТ», та ТОВ «ТРК «Васильківські Телевізійні Мережі» з Київської області (логотип: «Васильків ТБ»).

Нагадаємо, Дмитро Носиков розпочав перезапуск каналу TVi у вересні 2018 року за кошти польського інвестора Роберта Квятковського.

Роберт Квятковський через польську компанію Millstone and Co став власником юридичної особи каналу TVi (ТВі) – ТОВ «Тві.сат» (правонаступник ТОВ «Інфо24», яка володіє ліцензією на супутникове мовлення з логотипом ТВі), а також іще однією української компанії – ТОВ «Тві.Т2» (правонаступник ТОВ «ТРК "Погода ТБ"», яке володіло ліцензією телеканалу Business на цифрове ефірне мовлення в мережі «Зеонбуду»). Також пан Квятковський через Millstone and Co разом з Дмитром Носиковим раніше був співвласником ТОВ «Тві.юа» (правонаступник ТОВ «Телекомпанія "Прайм ТВ"»), якій належать права на торгові марки TVi та ТВі.

Дмитро Носиков назвав основною причиною припинення мовлення каналу боротьбу за цифрову ліцензію каналу Business (ТОВ «ТРК "Погода ТБ"»), яку хотів отримати TVi.

Ілюстрація: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY