detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
20.05.2021 13:14
Нацрада переоформила ліцензію «Зеонбуду» через Kyiv Live
Нацрада переоформила ліцензію «Зеонбуду» через Kyiv Live
Канал Столара увійшов до мультиплексу МХ-5.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію цифрового провайдера «Зеонбуд» через зміну складу програм у мультиплексі МХ-5. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 20 травня.

За словами члена Нацради Олександра Ільяшенка, переоформлення пов’язане з компанією ТОВ «Медіамережі». «Спочатку компанія поновила договір з «Зеонбудом». А зараз  провайдер звернувся з проханням внести їх до переліку компаній, які він ретранслює у мультиплекс МХ-5», – сказав він.

Нагадаємо, у січні 2021 року Нацрада переоформила ліцензію київськогоцифрового ефірного телеканалу «Всі новини» (ТОВ «Медіамережі»), якому нещодавно за рішенням суду продовжила ліцензію, дозволивши йому переформатуватися на інформаційний міський телеканал Kyiv Live.

Про те, що Вадим Столар купив ТОВ «Медіамережі» в Андрія Альошина та Йосипа Аксельруда стало відомо в червні 2020 року. На той момент компанія не мала ліцензії, тому що Нацрада відмовила в її продовженні 20 жовтня 2019 року, компанія оскаржувала це в суді. У результаті ТОВ «Медіамережі» виграло суд у Нацради, і 12 листопада 2020 року регулятор продовжив його ліцензію на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві на сім років.

Ілюстрація: Kyiv Live/Odesa Live

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY