detector.media
19.05.2021 15:15
Пресконференція Зеленського триватиме близько 2,5 годин
Пресконференція Зеленського триватиме близько 2,5 годин
Вона відбудеться в традиційному форматі.

Пресконференція президента Володимира Зеленського триватиме близько 2,5 годин. Про це «Детектору медіа» повідомила генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева.

«Формат – традиційний: вступне слово президента, далі – питання/відповідь», – розповіла вона.

Побєдоносцева сказала, що від журналістів отримали багато заявок на акредитацію на пресконференцію, однак не пояснила, за яким принципом обиратимуть – кого допустять на захід, а кого ні.

Вона також не уточнила, скільки загалом журналістів планують акредитувати на пресконференцію. «Хочемо запросити якомога більше преси, але зрозуміло, що акредитувати всіх неможливо. Будуть і представники іноземних ЗМІ, і регіональних», – розповіла генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики ОПУ.

Також невідомо, хто буде модератором пресконференції Зеленського – Юлія Мендель, представники пресслужби ОПУ чи новий речник. «Детектор медіа» звернувся по коментар до Юлії Мендель. 

Нагадаємо, пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться 20 травня о 12:00 на державному підприємстві «Антонов».

Як писав ДМ, у березні 2021 року прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила, що Володимир Зеленський може провести пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. 14 травня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що готується «широка пресконференція» за результатами двох років перебування на посаді Володимира Зеленського.

17 травня генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Ірина Побєдоносцева та прессекретарка президента Юлія Мендель повідомили, що Володимир Зеленський проведе пресконференцію 20 травня, до другої річниці обрання. Вона почнеться о 12:00 на державному підприємстві «Антонов».

Нагадаємо, що інавгурація Зеленського відбулась 20 травня 2019 року. На посаді президента Володимир Зеленський дав дві великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

Фото: Максим Поліщук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY