detector.media
18.05.2021 09:02
До переліку осіб, які загрожують нацбезпеці, потрапили шість творців російського фільму про Крим
До переліку осіб, які загрожують нацбезпеці, потрапили шість творців російського фільму про Крим
Ці особи брали участь у роботі над фільмом «Пункт пропуска. Офицерская история».

Міністерство культури та інформаційної політики 17 травня внесло шістьох російських артистів до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України. 

До списку потрапили російські актори Олександр Зачиняєв, Валерій Карпов, Іван Соловйов, актриса та режисерка Віра Соколова, оператор Леонід Рудкевич і композитор Євген Ширяєв. Вони брали участь у роботі над фільмом 2021-го року «Пункт пропуска. Офицерская история» («Пункт пропуску. Офіцерська історія»), що розповідає про двох військових з Криму, які потрапили в полон Служби безпеки України.

Нагадаємо, у лютому 2021 року до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України, внесли сімох російських артистів: Євгенію Лапову та Романа Курцина, які зіграли головні ролі у фільмі «Крим», учасників музичного колективу «Хор Турецького»: Олексія Алєксандрова, Павла Берднікова, Олега Бляхорчука, Костянтина Кабанова та Михайла Кузнєцова. Пізніше російському актору Артему Черненку на три роки заборонили в'їзд в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму.

Фото: ЦСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY