detector.media
17.05.2021 16:45
Новий канал оголосив дату прем’єри «Орел&Решка. Земляни»
Новий канал оголосив дату прем’єри «Орел&Решка. Земляни»
Ведучими нового сезону стали співачка Michelle Andrade та блогер Кирило Макашов.

Новий канал 5 червня покаже прем’єру нового сезону тревел-шоу «Орел&Решка. Земляни». Проєкт виходитиме щосуботи о 10:00.

Ведучими нового сезону стали співачка Michelle Andrade та блогер Кирило Макашов, який веде інстаграм-аккаунт зі смішними відео для вивчення англійської мови.

Канал також розповів, що в новому сезоні оновили концепцію шоу – тепер особливу увагу приділятимуть не машинам і готелям, а людям.

«Ведучі будуть їздити в гості до дивних народів, спілкуватися з місцевими жителями, дізнаватися цікаві подробиці про протилежну стать і розвінчувати популярні стереотипи. Чи справді шотландці — грубіяни, а африканці швидше підуть лікувати хвороби до шаманів, а не до лікарів? Чого не можна говорити італійцеві на першому побаченні? Поки туристи оглядають популярні місця, нові ведучі "Орла&Решки" покажуть країни під абсолютно новим кутом», – йдеться в описі.

Michelle Andrade вже була ведучою шоу «Орел&Решка» – у 10 сезоні вона провела випуск про Болівію. Кирило Макашов вперше став ведучим тревел-шоу.

Нагадаємо, ювілейний сезон проєкту «Орел і Решка» вийшов 13 лютого 2021 року. Його ведучими стали співаки Michelle Andrade, Олексій Завгородній (Позитив), Іван Дорн, Alekseev, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, російський шоумен Олександр Гудков, Надя Дорофєєва й Володимир Дантес та інші.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY