detector.media
16.05.2021 13:44
Оголошено дату прем'єри документальної стрічки «Будьмо, гей! Діалоги про гідність»
Оголошено дату прем'єри документальної стрічки «Будьмо, гей! Діалоги про гідність»
Фільм побудований на розмові чотирьох героїв – дуже різних, але об'єднаних гідністю та бажанням жити тут і зараз, незважаючи на те, що суспільство не зовсім готове сприймати їх.

Оголошено дату прем'єри документальної стрічки «Будьмо, гей! Діалоги про гідність». Вона відбудеться онлайн 27 травня 2021 року о 19:00., повідомляє пресслужба.

Герої фільму – це чотири зовсім різні людини, кожна живе власним життям. Але їх об’єднує гідність. Гідність людини, гідність громадянина України, бажання жити тут і зараз незважаючи на те, що суспільство не зовсім готове до сприйняття їх повністю такими, якими вони є. Тому що вони – геї.

Фільм побудований на розмові чотирьох героїв фільму, а також на виловлюваннях лідерів думок, або, як їх називають, ЛОМів. Розмова йде про те, як саме вплинула революція Гідності 2013-2014 років та бойові дії на Донбасі на самих героїв, їхнє відчуття гідності, а також як суспільство змінило власну думку по відношенню до ЛГБТ+ спільноти в Україні.

Автор: Євген Лесной. Режисери: Євген Лєсной, Андрій Трашкальов. Виробництво – «Лєсной продакшн».

Онлайн-прем’єра проводиться за підтримки ГО «Точка опори ЮА», Об’єднання «ЛГБТ військові за рівні права», Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Зареєструватись на захід (та за бажанням підписати Маніфест рівності) можна тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY